Ukas video

Vinterlyd 2015

Heihei! 

Idag har jeg og Nathalie vært på vinterlyd i Oslo. Vi tok tog fra Fredrikstad rundt kvart på ti på morran idag, og tok tog hjem igjen klokka seks. Det var veldig mange timer hvor vi bare sto ute å venta, eller lette etter andre artister. Var uansett en veldig glad dag, selv om vi holdt på å fryse oss ihjel, og vi holdt på å sulte ihjel. Hadde med glede gjort det igjen. Ikke bare var konserten utrolig bra, men jeg møtte også alle i The Main Level, Erik og Kriss og Markus og Martinius. Ikke nok med det, jeg vant også et reisegavekort fra Ving på 5000kr, tenk dere det! Nå skal jeg ut å reise liksom. Vurderer også å spare det til jeg fyller 18år om to år, gavekortet varer i 3år, så da kan jeg dra ut å reise når jeg har lov til å gjøre det alene. 

-Sanne

Sommeren 2014

Hei!

Jeg har så utrolig mange gode minner fra sommeren 2014, og siden jeg ikke blogga på den tiden tenkte jeg det kunne vært kjekt å vise dere noen bilder nå!

Sandefjord med familien og naboene

Glommafestivalen med KineHytta på hvaler med denne raringen

Vi tilbrakte veldig mange fine uker på hyttaEn av veldig mange fine båtturer med Marius

Tall Ships Races

P4 sin sommerturne var i Fredrikstad

Tilbrakte noen herlige uker i Danmark

En uke på Koster i seilbåten

Ellioteer meet up i Fredrikstad

Campingtur med pappa

Har sikkert 100 bilder til jeg kunne vist dere, men tenker jeg stopper det her!

-Sanne

Godt nytt år!

Hei alle mine fantastiske lesere! 

Nå er 2015 igang, og dagen idag har jeg brukt på å gjøre ingenting. Japp. Starter 2015 med det. Gårsdagen var utrolig bra, og det kan dere få se i videoen under. Jeg fant ut, at istedet for å ta masse bilder, så kunne jeg like så gjerne lage en liten videoblogg. Jeg var ikke i seng før klokka 4 i natt, og da jeg våknet istad var jeg fortsatt utrolig sliten, og de eneste gangene jeg har forlatt senga var for å lufte hunden og hente mat. 

2014 har vært et fantastisk år, og jeg har opplevd så mange nye ting, fått mange nye venner, og mange nye minner. Har vurdert å lage en årskavalade, men er ikke sikker enda. Om jeg gjør det så kommer det forhåpentlig vis iløpet av helga. 

Håper 2014 var like bra for deer som for meg, og at 2015 kommer til å bli enda bedre! 


-Sanne