Outfit

Birthday outfit

Heihei!

Nå straks flyr jeg ut av huset og ned til naboen aka en av mine beste venner for å feire 16års dagen hennes. Jeg har gleda meg til denne bursdagen i evigheter nå, temaet er nemlig barnebursdag, og vi skal gjøre alle de gøye tinga vi gjorde i bursdager i barndommen. Fy søren som jeg gleder meg altså. Jeg kommer til å ta masse bilder, som jeg poster imorgen.

Jeg skal jobbe hele helga fra 10.00 til 19.00, så er ikke sikker på hvordan det kommer til å gå med blogginga da, men jeg skal prøve å gjøre det beste jeg kan, og isåfall forhåndspublisere noe. Ellers så anbefaller ejg alle som bor i nærheten av Fredrikstad å ta seg en tur ned til Fredrikstad kino der jeg jobber. Det skal nemlig være sci-fi festival, med masse filmer døgnet rundt, cosplay, astroshow og gaming i storsal! Jeg kommer til å være der nede hvertfall, og skal prøve å få med meg noen filmer også.

Kjole - H&M // Hodepynt - BikBok

Sorry for uskarpe bilder, men jeg får ikke kameraet til å fokusere og det er veldig irriterende.

-Sanne

Summertime

Heisann!

ÅÅÅÅ, været idag altså, fantastisk! Sol og sommer er det beste jeg vet i hele verden nesten, og nå virker det som om sommeren endelig har kommet til Norge. Været de siste dagene har vært helt fantastisk, og idag ble det faktisk så varmt at jeg gikk ut å sola meg litt. Vi hadde tentamen på skolen idag, jeg var ferdig sånn i 12 tiden, så etter jeg kom hjem har jeg rukket å jogge, sole meg, dusje og rydde rommet. Nå har jeg planer om å se noen tv serier før jeg skal dra på koret.

Det ble foresten ingen oppdatering i går siden jeg ikke var i humør til det. Dagen var rett og slett ræva, alt som kunne gå galt gikk galt, og jeg er ganske sikker på om at jeg hadde satt meg ned for å skrive hadde det blitt ett innlegg fult av hat.

Sko - Toms // Bukse - Bikbok // T-skjorte - Bikbok // Armbånd - GinaTricot // Solbriller - Camping i Danmark.

Det er foresten lillesøstra mi som tar noen av bildene, derfor blir ikke alt like bra, men jeg må nesten bare bruke det jeg har.

-Sanne

Outfit 13.04.15

Heihei! 

Vi hadde tentamen på skolen idag, jeg var ferdig til 12, så har hatt god tid nå. Har både fått ryddet rommet og tat masse bilder, som jeg kan bruke utover. På skolen idag hadde jeg bare på meg en joggebukse, heldig vis fikk jeg tid til å ordne meg nå før jeg drar på teaterøving. 

Bukse - Pull&Bear // T-Skjorte - Reserved // Cardigan - GinaTricot

Hva syntes dere?

-Sanne

Outfit 24.03.15

Bukse - Dr.Denim // Jakke - Fransa // Topp - Nelly

-Sanne

Outfit 22.03.15

Heihei! Ble en liten uforventet bloggpause fra min side. Da jeg var for opptatt til å sette meg ned med bloggen for noen dager siden bestemte jeg meg rett og slett for at jeg skulle vente i noen dager med å blogge, istedet for å komme med noen ræva innlegg med mobilbilder. Jeg skla bli flinkere fremover og poste hvertfall ett innlegg hver dag, men da er jeg avhengig av at dere som leser sier hva dere har lyst til å lese om. Jeg føler att jeg blir litt ensidig, og at jeg bare blogger om det samme om og om igjen. Så om det er noe dere savner så si ifra, så skal jeg prøve å gjøre noe med det. 

De siste dagene har egentlig vær veldig bra, på fredag var jeg på premieren til Insurgent, den var utrolig bra, og nå gleder jeg meg til treeren kommer. Igår var jeg med morfar og Marianne til Sverige, det var bursdagsgaven min fra dem, så jeg fikk masse nye klær jeg tenker jeg skal vise dere iløpet av de neste dagene. 

Topp - Bikbok // Cardigan - Fransa // Bukse - Pull&Bear

-Sanne

Outfit 09.03.15

Bukse - Dr.Denim // Genser - Sinsay // Jakke - Ginatricot // Skjerf - Veromoda // Sko - Converse

 

Birthday outfit

Heihei!

Idag fyller jeg 16år, woho, endelig kan jeg begynne å øvelseskjøre og ta moped lappen. Det gleder jeg meg til!Nå driver vi å ordner oss klare til familie bursdag etterpå, og jeg er helt ferdig allerede. Jeg fikk mange fine gaver av mamma, Neville og Julie, og spesielt kamerastativet som jeg har ønsket meg lenge ble jeg veldig glad for. Tenker å vise dere alle gavene jeg har fått imorgen. 

Kjolen min er fre Bikbok, fikk den i går, og den kosta 299kr.

-Sanne

Outfit 05.03.15

Heihei!

Skoledagen i dag var egentlig helt grei, og den gikk fort fremover. Igår var jeg i sverige på harry handel med mamma og pappa, sånn blir det når man kunn bor en halv time unna grensa vettu, jeg har vært mye på harryhandel til Nordby. Vi dro hovedsakelig for å kjøpe ting til bursdagen min, men jeg endte jo opp med litt mer da. Har lenge ønsket meg en kåpe type jakke, og jeg fant en utrolig fin en på Ginatricot.

Genser - Ginatricot // Bukse - Dr.Denim // Sko - Converse // Jakke - Ginatricot // Skjerf - Veromoda // Klokke - Certina // Øredobber - Glitter

Hva syntes dere?

-Sanne

Outfit 9.2.15

Bukse - Bikbok // Genser - Cubus // Smykke - Glitter // Cardigan - Cubus // Øredobber - Glitter

Hva syntes dere?

-Sanne

Kortere hår

Heihei!

Idag har jeg endelig gjort det dere! Har lenge hatt lyst til å klippe håret mitt kort, men jeg har ikke turt. Idag overvant jeg frykten min, dro ned og klippet det til litt under skuldrene og jeg har blitt super fornøyd! Trodde jeg kom til å angre, men jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg har hatt langt hår i veldig mange år nå, men har begynt å bli lei. Det blir så utrolig fort flokete, og det er masse å holde styr på, derfor syntes jeg det er utrolig deilig å få litt kortere hår. 


Lengden på håret mitt før. Genseren er fra BikBok og Tightsen er fra 2xu.

Denne lengden har jeg nå og jeg er super fornøyd! Genser - Cubus // Bukse - Dr.Denim // Cardigan - Cubus // Klokke - Certina // Smykke - Glitter // Hvit armebånd - GinaTricot // Sølv armebånd - Glitter

Hva syntes dere?

-Sanne

Outfit 18.1.15

Heihei!

Sko - New Balance // Bukse - Dr.Denim // Genser - Cubus // Cardigan - Cubus // Smykke - GinaTricot

Hva syntes dere?

-Sanne

Outfit 12.1.15

Hei :)

Genser - Bikbok // Skjerf - Cubus // Bukse - Dr.Denim // Hårbøyle - Bikbok

-Sanne

Outfit 11.1.15

Heihei!

Genser - Bikbok // Bukse - Dr.Denim

-Sanne

Outfit 3.1.15

Hei!

Bukse - Dr.Denim // Topp - Bikbok // Jakke - H&M // Skjerf - Cubus // Sko - HER // Klokke - HER

Hva syntes dere?

-Sanne

Outfit 2.1.15

Hei! 

Har tilbrakt mesteparten av dagen i dag i byen med venner. Vi spiste middag på McDonalds og var på kino. McDonalds, ja vet jeg er usunn, men tenker å starte med nyttårs forsettet på mandag, når ferien slutter. hahahha.

Vi så filmen som heter The seventh son ellerno, og den var helt okei bra, men er absolutt ikke det beste jeg har sett. 

Genser - GinaTricot // Bukse - Dr.Denim // Skjerf - Cubus // Øredobber - Glitter

-Sanne

Outfit 28.12.14

Genser - H&M // Skjørt - H&M // Skjerf - Cubus // Klokke - HER // Strømper - Lindex

Hva syntes dere?

-Sanne