desember 2014

2015

ukjent.jpg

 

Babylips vs Eos

-IKKE SPONSET-

Hei! 

Nå tenker jeg å dele noen av mine erfariinger med dette her. Spesielt om vinteren blir leppene mine utrolig fort tørre, derfor er jeg veldig opptatt av å alltid ha noe jeg kan ta på de i nærheten. Gjerne noe som ikke bare funker bra, men som lukter og smaker godt også.

Siden i det kom til Norge har jeg vært storbruker av Babylips, og jeg har hatt så og si alle de forskjellige man har kunnet kjøpe her. I starten funket det bra, leppene har holdt seg så og si helt perfekte siden. Det var vel da jeg bytta over til Dr.rescue det begynte å gå nedover. Leppene mine tørker mye fortere inn, og den er 'bløt' veldig kort, så jeg må ta på ofte. Jeg får også sår i munnvikene av den, oe som ikke er deilig i det hele tatt!

Helt siden 5-6. klasse har jeg vært avhengig av eos, den ser fancy ut, smaker og lukter godt, og den er myk å påføre. Men i foskjell til Babylips så er den litt dyrere, man må vel ut med nesten dobbelt så mye for en. Men jeg har bestemt meg for å starte med Eos igjen, rett og slett for å se om det hjelper mere. 

Har du noen erfaringer, eller anbefaller du noen leppepomader?

-Sanne

Byen med venner

Hei!

Idag har jeg møtt noen venner i byen. Alle disse har jeg faktisk møtt igjennom nettet, og i Norske Ellioteers på facebook. Dette er blitt venenr jeg er glad i og som jeg er takknemmelige for. Heldig vis bor de fleste i Fredriksad eller i nærheten, så vi kan møtes når vi vil.

Vi var litt på mcdonalds, før vi shoppa litt, titta. Vi var også en tur bortom kinoen for å filme en video, og ta noen bilder.

Jeg shoppa ikke så veldig mye, men fikk med meg et par ting hjem. Det er jo det som er så bra med romjulen, og januar. Masse masse salg, og varer man kanskje har sett på før julen har kommet til halvpris. 


One Direction perfume sett "Our Moment" fra Cubus - 149kr


Pakke med 3 eos fra Cubus - 99kr


Sommer kjole fra bikbok - 75kr

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Sanne

Julen 2014

Hei!

Julen i år har vært fantastisk, og jeg er glad for at jeg har fått feiret den med venner og familie som jeg er glad i. Som vanelig har jeg spist alt for mye, og beveget meg alt for lite, så jeg ser frem til å få begynne med trening igjen etter ferien. 

Julaften var her hjemme med mamma, neville (stefar), Julie, morfar og marianne, oldemor og turid(tanta til mamma). Det var masse god mat, og masse gaver selvfølgelig. Slev om julen er for å være med folk man er glad i, så er det jo alltid koselig å gi og få gaver. jeg fikk utrrolig mye fint av bade venner og familie, og det er jeg evig takknemelig for. 

Hvordan var deres jul?

Fikk dere noe dere ønska dere?

-Sanne

Outfit 28.12.14

Genser - H&M // Skjørt - H&M // Skjerf - Cubus // Klokke - HER // Strømper - Lindex

Hva syntes dere?

-Sanne

I'm back

Heihei! 

 

Da ver det meg igjen da. Nå har jeg besemt meg for å blogge her igjen, jeg skifter jo mening hele tiden, og når er det denne bloggen jeg har bestemt meg for å blogge her. Forhåpentlig vis klarer jeg å holde det også. Siden det er over et halvt år siden jeg sist blogga her har det jo skjedd ganske mye, men jeg har blogga på en annen blogg som heter sone30.blogg.no, så om du vil lese så er det der. 

Jeg skal prøve å blogge om alt mulig egentlig, alt fra hverdag, til outfit, innkjøp og anbefalinger/tips. Jeg håper at flest mulig har lyst til å følge meg her :)

-Sanne