mai 2015

5 seconds of summer

Hei!

Den siste tiden har vært travel. Det er veldig mye som skjer akkurat nå, og jeg har ikke hatt overskudd til å sette meg ned å skrive, men jeg velger å oppdatere dere litt alikevel.

Igår var jeg på 5 seconds of summer konsert i Oslo Spektrum. Jeg hadde ikke planer om å dra, hadde ikke billetter heller, men for noen uker siden kom jeg over en jente på facebook som solgte to billetter ganske billig. Jeg ringte venninna mi Henriette, lurte på om hun ville være med. Selvfølgelig ville ho det. Ingen av oss er noen blod fan av guttene, men alikevel ser jeg på meg selv som en fan. Jeg hører på musikken dems og det å se de live var utrolig morsomt! De er utrolig flinke på scenen, og det er alltid morsomt å synge med og danse sammen med en hel flokk av andre skrikende fans. Til alle dere som enda ikke har opplevd en ordentlig stor konsert, jeg anbefaller det!

Suite 16, et av mine andre favoritt boyband hadde hatt gratis konsert tidligere på dagen, jeg var lei meg for at jeg ikke fikk dratt, men venninna mi Nathalie var så hyggelig at ho fiksa videohilsen til meg, om dere vil se de så kan dere gå inn på instagram brukeren våres: @jaastnasa

Alikevel hadde jeg flaks, jeg hørte fra noen andre at de også var på 5sos konserten, jeg klarte å finne ut hvor de satt, så da gutta hadde gått av scena spurta jeg og Henriette bort til der hvor de satt og sto der frem til konserten var ferdig. Så selv om jeg ikke fikk møtt de eller sett gratis konserten dems så fikk jeg bilder med de, og snakka litt med de!

Jeg tenker kanskje å lage en liten video med det jeg filma på konserten også, om noen ville vært intresert i det?

Var det noen flere som var på konserten?

-Sanne

INSPO

Prøvemuntlig

Helgen har vært ekstrem travel, og jeg har jobber i nesten 30 timer tilsammen. Det er ganske mye, så nå gleder jeg meg til juni når pengene kommer inn på konto å jeg kan kose meg masse i sommer. Foreløpig tenker jeg å bruke litt i spania, men kommer også til å bruke en del på konserter og togbilletter frem og tilbake. 

Idag fikk vi vite hva vi kommer opp i til prøvemuntlig. Altså øving til eksamen. Jeg kom opp i matte, noe jeg egentlig syntes er helt greit. Vi hadde en oppgave i timen for noen uker siden som var en eksamensoppgave fra noen år tilbake og det virket helt greit, jeg skal likevel pugge så mye jeg kan, vil virkelig få bra karakter på denne her, med tanke på at snittet mitt har synket fra 6 i 8. klasse til 3/4 nå. 

Tenker å lage ett innlegg md non av favoritt sangene mine for tiden, hva syntes dere om det?

-Sanne

New shoes

Igår fikk mamma en pakke i posten, et par sko hun hadde bestilt fra Ellos. De passet desverre ikke til ho, å heldig som jeg er så fikk jeg de istedet.

Jeg syntes de er dritkule, men er ikke helt sikker på hva jeg kan bruke de til. Føler at de er ganske 'classy' og med tanke på at jeg flyr rundt med baggy shortser og store t-skjorter store deler av sommeren er jeg ikke sikker på når jeg får brukt de. Jeg skal iværtfall få brukt de, det er helt sikkert.Hva syntes dere?

-Sanne

Barnebursdaaag

Heei!

Igår var jeg jo i bursdag til Marte, og som jeg sa så hadde ho "barnebursdag", altså, vi hadde på oss litt typiske barneklær(det vi kunne finne), hadde flasketuten peker på, danseleken, hoppa på trampolina, brobrobrille, fiska etter godtepose(som forsåvidt er noe av det jeg savner mest fra barnebursdager, godteposen man fikk like før man skulle dra hjem) og mange andre morsomme leker vi pleide å leke i bursdager da vi var mindre. Det bringer frem utrolig mange barneminner, og jeg skal helt ærlig si at jeg savner barnebursdager. Den tiden vi så vidt viste hva en telefon med internett var, og vi faktisk snakket og gjorde ting når vi var sammen. Kvelden var utrolig velykket, og jeg håper at vi kan få flere sånne type kvelder fremover, uten sosiale medier. 


Hva syntes dere om bildene?

-Sanne