april 2015

Birthday outfit

Heihei!

Nå straks flyr jeg ut av huset og ned til naboen aka en av mine beste venner for å feire 16års dagen hennes. Jeg har gleda meg til denne bursdagen i evigheter nå, temaet er nemlig barnebursdag, og vi skal gjøre alle de gøye tinga vi gjorde i bursdager i barndommen. Fy søren som jeg gleder meg altså. Jeg kommer til å ta masse bilder, som jeg poster imorgen.

Jeg skal jobbe hele helga fra 10.00 til 19.00, så er ikke sikker på hvordan det kommer til å gå med blogginga da, men jeg skal prøve å gjøre det beste jeg kan, og isåfall forhåndspublisere noe. Ellers så anbefaller ejg alle som bor i nærheten av Fredrikstad å ta seg en tur ned til Fredrikstad kino der jeg jobber. Det skal nemlig være sci-fi festival, med masse filmer døgnet rundt, cosplay, astroshow og gaming i storsal! Jeg kommer til å være der nede hvertfall, og skal prøve å få med meg noen filmer også.

Kjole - H&M // Hodepynt - BikBok

Sorry for uskarpe bilder, men jeg får ikke kameraet til å fokusere og det er veldig irriterende.

-Sanne

Følg oss på instagram

Heihei!

For et par dager siden bestemte jeg og noen venninner oss for å lage en inspirasjons bruker på instagram, men bare quotes.

Vi hadde satt stor pris på om noen hadde følgt oss, og kanskje dere får en follow tilbake også. Vi vet foresten at brukernavnet er skikkelig lame, men så og si ingenting var ledig, så det ble det det :)

-Sanne

Monday inspiration

For mange er nok mandag den værste dagen i uka, men for meg er den faktisk ikke så ille lenger. Greit nok at jeg er trøtt og sliten etter helga, og jeg gjerne skulle sovet lenge en dag til. Men uka må jo starte en eller anne gang, så man kan like gjerne gjøre det beste ut av det.

På mandager er jeg på teater øvelse, det er utrolig koselig og morsomt, i tillegg er det som regel fotballkamp etter, enten på TV eller på stadion. Jeg er jo litt sånn over ivri fotball entusiast til tider, så jeg gleder med alltid til det.

For alle dere som ikke er så glad i mandager har jeg ordna sammen en liten inspirasjon. Jeg elsker å lage inpirsjons innlegg og collager, og kunne nok sittet i timesvis og laget de, så det er grunnen til at jeg legger det ut så ofte!

-Sanne

Earpiercing

Heisann!

Ibyen i går kom jeg over tilbud på hull i ørene. Jeg hadde 4 hull fra før av, men ønsket meg to til, og da det var på halv pris til 188kr, så slo jeg til og tok det med en gang. Jeg er superfornøyd!

Det er de to som er av sølv. Nå satser jeg på at det neste blir piercing i navelen, har ønsket meg det en stund men har rett og slett ikke hatt muligheten. Jeg syntes det er utrolig fint, og håper jeg får tatt det før jeg drar til spania i sommer. 

Nå skal jeg lide meg igjennom en natt til, uten å kunne ligge på siden. Tenkte ikke på det da jeg valgte å ta ett på hver side. Jaja. Eneste jeg er glad for er at je fortsatt får scooter hjelmen over hodet, hadde vært skikkelig kjipt om jeg ikke fikk kjørt på flere uker bare på grunn av noen hull i ørene. 

Er det foresten noen andre som har erfaring med hull i ørene? Spesielt det i brusken. Jeg har aldri rensa hulla mine de andre gangene jeg har tatt det, men hun som jobbet i butikken sa at det var viktig å rense på morran og kvelden med pyrisept. Vet noen om noe jeg kan bruke istedet? Får ikke kjøpt pyrisept før til uka.

-Sanne

INSPO

Innkjøp

Heisann!

Igår dro jeg til sverige med scooteren rett etter skolen, det er en kjøretur på ca en og en halv time, var ikke hjemme før sånn ti tiden på kvelden, da var jeg alt for sliten til å blogge. Selve turen var kjempe koselig, selv om det var veldig slitsomt å kjøre så lenge, og ikke minst kaldt. Jeg kjøpte ikke noe spesielt på turen hller, bare litt godteri og drikke ogsånt, er begrensa hvor mye man får plass til oppi rommet på scooteren.

Om torsdag derimot var jeg i byen med Nathalie og Marte, da fikk jeg kjøpt mg et par ting på tilbud. Jeg rett og slett elsker tilbud.

Fra H&M, 10kr

Fra H&M, 10kr

Fra Lindex, 39kr

Ellers så driver jeg å sletter gamle innlegg. Veldig mye rart som dukker opp når jeg går igjennom de, og en del ting jeg rett og slett ikke skjønner hvrfor jeg har publisert.

-Sanne

A little bit of pink

Inspirasjon

Summertime

Heisann!

ÅÅÅÅ, været idag altså, fantastisk! Sol og sommer er det beste jeg vet i hele verden nesten, og nå virker det som om sommeren endelig har kommet til Norge. Været de siste dagene har vært helt fantastisk, og idag ble det faktisk så varmt at jeg gikk ut å sola meg litt. Vi hadde tentamen på skolen idag, jeg var ferdig sånn i 12 tiden, så etter jeg kom hjem har jeg rukket å jogge, sole meg, dusje og rydde rommet. Nå har jeg planer om å se noen tv serier før jeg skal dra på koret.

Det ble foresten ingen oppdatering i går siden jeg ikke var i humør til det. Dagen var rett og slett ræva, alt som kunne gå galt gikk galt, og jeg er ganske sikker på om at jeg hadde satt meg ned for å skrive hadde det blitt ett innlegg fult av hat.

Sko - Toms // Bukse - Bikbok // T-skjorte - Bikbok // Armbånd - GinaTricot // Solbriller - Camping i Danmark.

Det er foresten lillesøstra mi som tar noen av bildene, derfor blir ikke alt like bra, men jeg må nesten bare bruke det jeg har.

-Sanne

INSPO

Carmen

Helloisann!

Selv om jeg ikke tok med meg kameraet idag, klarte jeg alikevel å få tatt litt bilder, ikke under selve forestillingen, siden det ikke var lov, men litt før og på utsiden ogsånt. Forestillingen vi så var Carmen, som egentlig er en opera, men vi så en ballett version. Ballett er ikke egentlig helt min greie, men jeg blir virkelig fasinert over alt det de forskjellige personene får til, og hvor mye muskler de faktisk har! Selve operaen i seg selv er jo også ett fantastisk bygg, både inne og ute. Om dere ikke har vært der ennå, så anbefaller jeg virkelig å ta en tur!

-Sanne

Oslo next

Heisann!

For øyeblikket sitter jeg på toget til Oslo med lillesøster Julie. Vi skal på operaen og se på ballet faktisk, det var bursdags gave fra morfar og kona hans Marianne, de er veldig kulturele og glad i å gjøre sånn type ting. Dette blir min andre gang i operaen, og jeg gleder meg faktisk ganske mye. Dum som jeg er, har jeg glemt å ta med kameraet mitt, så det må bli mobilbilder desverre. Kommer kanskje til å oppdatere dere litt i kveld, hvis ikke kommer det nytt innlegg imorra.

-Sanne

Vaskedame

Heihei!

Jeg har nå bestemt meg for å bli vaskedame, neida,hahhaha. Men jeg har faktisk vaska idag. Hele under etasjen, minus soveromma har jeg vaska. Det å vaske er ikke helt min greie, men nå trenger jeg penger, så da får jeg gjøre litt husarbeid. 

Vi hadde mattetentamen på skolen idag, det er noe av det vanskeligste jeg har vært borti. Jeg satt ut hele tiden denne gangen, det har jeg aldri gjort under en tentamen før, jeg fikk ikke engang svart på alle oppgavene. Jaja, satser på en treer, og blir fornøyd om jeg får det. 

Dette var det jeg hadde på skolen idag. Joggebuksen kjøpte jeg i 6. klasse, altså 2011 ellerno, den er fortsatt en av mine favoritter. Toppen er fra Styleconnection, du kan få kjøpt den HER. Cardiganen er en av mine favoritter, og jeg kunne brukt den hver dag om jeg hadde hatt mulighet til det, den er fra Cubus. Slippersene kjøpte jeg på et sports utsalg i Danmark i sommer, de er i merket nico om noen lurte på det. Hahahha.

Håper alle har en fantastisk fredag videre, og at helgen blir like bra!

-Sanne

Kjøretur

Heihei!

På mårran idag dro jeg opp til Sarpsborg for å ta teoriprøva til mopeden, men det har vært noe feil med betalinga ogsånt så jeg får ikke tatt den før til mandag. Litt kjipt igrunn, hadde øvd sykt mye og nå er jeg redd for at jeg glemmer det om ikke jeg ni leser de neste dagene også. Neinei, jeg får bare ikke tenke på det og fokusere på at til neste uke kan jeg kjøre dit jeg vil uten å være avhengig av mamma, det blir bra.

Selv om jeg ikke fikk tatt prøva har jeg alikevel ordnet med scooteren jeg har kjøpt meg. Jeg har fått vaska den litt og ordnet med noen små ting, var greit å få det unnagjort. Scooteren jeg har kjøpt meg er en Baotian(?) Speedy 2011 modell, den kjøpte jeg brukt til 3000kr, det er ingenting feil med den og den går kjempe bra, så det gjorde jeg virkelig ett kupp, og sparte en del penger. De andre vennene mine som har eller skal ta lappen har kjøpt seg helt splitter nye Kisbee'er, de kommer gjerne opp i 16-17 000, så da har jeg spart masse penger som jeg haller kan bruke på bil og billappen når den tid kommer.

-Sanne

Good vibes

The perfect dress

Heisann!

Jeg er vel ikke den eneste som elsker kjoler? Jeg kunne gått med kjole hver eneste dag om det hadde vært mulighet for det. Kjole er livet. Desverre er ikke været her i Norge sånn at det passer å ha på kjole ute hver eneste dag, derfor er det ekstra fint å bli bedt i bursdag eller om man skal ut på noe spesielt. For bare noen år sidne hatet jeg å gå i kjoler, og ble sur hver gang mamma trua meg til å ha det på meg, men det har virkelig forandret seg. 

Denne kjolen hadde jeg på julaften og den er fra H&M. Om dere er ute etter å kjøpe en litt billig kjole så anbefaller jeg virkelig å dra på H&M, det har utrolig mange fine og billige kjoler nå.

Denne kjøpte jeg for litt over et år siden på tilbud på Urban. Har ikke fått brukt den så mye enda, men håper jeg får mulighet til det senere!

Dette er absolutt favorittkjolen min akkurat nå, den er utrolig fin og jeg kjøpte den på Bikbok for litt over en månede siden. Sorry for dårlig bilde forresten.

Veldig enkel kjole fra Bikbok som jeg tenker jeg kommer til å bruke mye i sommer til stranden ogsånt.

Denne er også fra H&M, og utrolig fin og deilig å ha på. Jeg elsker mønsteret og de små detaljene.

Elsker den søte gulfargen, kommer nok til å bruke den mye til sommeren. Denne er også fra H&M, de fleste kjolene mine er derfra.

Denne er også fra H&M, jeg brukte den mye i fjor sommer, og kommer garantert til å beuke den mye til sommeren også.

Fra H&M.

Enkel kjole fra H&M, deilig å ta på seg etter en lang dag på stranden.

Sorry for dårlig bilde. Denne var nok den jeg brukte mest i fjor sommer, siden den passer både til bursdag og pynting og til hverdags. Den er fra H&M.

Her kan du se BH'en min, whops. Jajja. Denne er fra Urban og jeg kjøpte den på tilbud i vinter, så har enda ikke rukket å få brukt den. 

Veldig blurrete bilde, men dere kan hvertfall se hvordan kjolen er. Den er fra H&M, og suuuper fin. 

Jeg har mange flere kjoler en dette, men ejg orket rett og slett ikke å prøve de, så det får komme senere. Nå gleder jeg meg så utrolig til sommeren, at jeg nesten sprekker.

-Sanne

Outfit 13.04.15

Heihei! 

Vi hadde tentamen på skolen idag, jeg var ferdig til 12, så har hatt god tid nå. Har både fått ryddet rommet og tat masse bilder, som jeg kan bruke utover. På skolen idag hadde jeg bare på meg en joggebukse, heldig vis fikk jeg tid til å ordne meg nå før jeg drar på teaterøving. 

Bukse - Pull&Bear // T-Skjorte - Reserved // Cardigan - GinaTricot

Hva syntes dere?

-Sanne

Konfirmasjon

Heihei!

Litt sent innlegg idag, men jeg har vært i konfirmasjon i hele dag, så nå er jeg utrolig sliten. Vi var i konfirmasjon til Andrea, som jeg har skjent siden jeg var litten som nå på en måte også er familie(stefaren min er onkelen hennes). Det var utrolig hyggelig å se alle i familien igjen, og det var masse god mat. Tenker å vise dere flere bilder når jeg har fått de sendt til meg, men vet ikke helt når det blir, dere får heller nøye dere med et mobilbilde jeg tok tidligere idag.

-Sanne

INSPO

Hvordan bli en bra blogger

Heihei!

Jeg har lenge tenkt på å skrive dette innlegget her, men har ikke vært helt sikker på hvordan jeg skal starte elelr gå frem, så jeg begynner rett og slett rett på sak.

Blogg Norge i dag er rett og slett litt trist. For å ha en bra blogg er det mange krav du må ha godkjent, hvis ikke er det ikke vits i å prøve en gang. Du skal være pen, helst ha blondt hår og ha den perfekte kroppen, med flat mage, gap mellom låra og ikke noe ekstra fett noe som helst sted. Du skal bo i et stort hus, og ha et stort og lyst rom, med et stort klesskap overfylt av alt man kan tenke seg av merkeklær. Alle bildene du legger ut skal være lyse og tatt med speilrefleks kamera.

Dette er bare noen få av kravende man må ha godkjent for å være en bra blogger. Man kan like vel ha det vondt på innsiden, så lenge det virker som at du har et perfekt liv igjennom bloggen. 

Selvfølgelig er ikke dette her noe som gjelder alle, men om du tar en titt på bloggene på topplista så er det dette som gjenspeiler seg. Det er trist at det har blitt sånn. Kan ikke folk bare være seg selv, uten å måtte tenke på at man skal være et forbilde for alle de som leser bloggen. Det er samtidig veldig mange bloggere som gjør fine ting, å jeg vil ikke dra alle under samme kam. Men hva kan vi gjøre for å få slutt på dette her? Ikke vet jeg. 

Dette innlegget ble veldig rotete, men plutselig så dukket mamma opp og jeg ble distrahert, og fant ikke på en bra avsluttning.

-Sanne

INSPO

Color Fantasy

Heihei!

For øyeblikket sitter jeg i senga med Maia, tenker at jeg skal begynne å øve litt til naturfagsprøva, også begynne å lese litt mer til moped lappen. Har vært ute å kjørt i noen timer idag også, og det er fortsatt like morro. Gleder meg til jeg kan ta lappen til neste uke, så jeg kan kjøre alene også. 

Men, over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Fra fredag til søndag var jeg på Color Fantasy tur med en hel hau av folk, alt fra venner, til familie og familie venner. Det var en utrolig koselig tur, som jeg håper vi får dratt på en gang senere også. Dette var min første gang på Color Fantasy, men jeg har vært på Color Magic tre ganger før, så jeg viste hva det var, og helt erlig så kunne jeg ikke se forskjell på de. Jeg har prøvd å ta så mye bilder som mulig, men når man har det morro, er det ganske enkelt at kamera baggen henger over skulderen. En del av bildene vi tok er tullebilder og ikke fine bilder i det hele tatt også, så de har jeg ikke tenkt til å dele med dere.

Dette var noen av de mest vellyka bildene jeg fikk, har en del til fra showet, men tviler på at det er veldig intresant og se på.

-Sanne

FFK - Brann

Hello!

Nå er jeg tilbake for fult, skal virkelig skjerpe meg når det kommer til bloggingen, og har prøvd å planlegge en del de dagene jeg ikke har blogga.

I går var det klart for årets første sesongkamp for FFK, og som i fjor har jeg sesongbillett. Det er utrolig morro å dra ned på stadion med god stemning og fotball. Det er bare for noen få år siden fotball begynte å intresere meg, jeg er ikke sånn som følger med på alle ligaene i europa, men syntes det er utrolig morro å følge med hvertfall litt. Det ble 1-1, og det er jeg vel egentlig fornøyd med. Var heller antallet som kom å så på kampen som overaska meg mest, 8281, det er ganske mange til å være en 1.divisjonskamp. Håper det fortsetter sånn fremmover!

Bildene som ble tatt på tyskland turen skal jeg prøve å få lagt ut imorgen, skal på mopedkurs rett etter skolen, men har nok tid etter det :)

-Sanne