mars 2015

Pause

Heihei!

Jeg skal ikke komme med enda en teit unnskyldning nå om hvorfor jeg ikke har blogga de siste dagene, for det har jeg rett og slett ikke, jeg bare mangler inspirasjon, så jeg tenker å ta pause til ut påsken, og se om jeg har fått tilbake inspirasjonen da.

Disney movies

Heisann!

Idag startet vi med nytt prosjekt i musikken på skolen, hvor vi skal presentere det vi vill innenfor musikk, med sang. Min gruppe har valgt Disney sanger, så vi satt og hørte på gamle disney sanger i to timer. Det bringer fram gamle minner fra barndommen, da jeg kunne sitte i timesvis å se på disney videoer. Barn den dag idag vet sikkert hva det er en gang, videokasseter, og jeg syntes virkelig synd på de, for videokassetter er fantastisk. Noe det beste jeg viste da jeg var liten var å ta ut alle fra skapet, stable de i et tårn, rase de sammen og putte det tilbake.

Jeg har laget et lite collage til dere, løvenes konge blir jo aldri gammel, så den filmen senest istad, og jeg er ganske sikker på at jeg aldri kommer til å gå lei. Peter Pan har jeg et ganske personlig forhold til, ikke bare var det en av favoritt filmene mine da jeg var mindre, men det ble satt opp som teater på det teateret jeg går på i fjor.

Det er en del blanding her, men jeg håper det kan hjelpe dere å dra frem gamle minner :)

-Sanne

Innkjøp fra lørdag

Heihei! Dett blir bare ett sjapt innlegg, pappa henter meg om 30 min og jeg er nødt til å gjøre frdig norskleksene, derfor er ikke kvaliteten på bildene på topp heller. Håper det går bra, og at dere tilgir meg :) 

Kåpe aktig ting fra Ginatricot, den kosta 399kr noe jeg virkelig syntes er innafor.

Søt sommertopp fra Bikbok på tilbud til 50kr, gleder meg til å bruke den over en ola shorts til sommeren.

Shorts fra New Yorker, tror den kosta 149kr, men har revet av lappen så jeg er ikke 100% sikker.

Enda en søt sommertopp fra Bikbok til 50kr, den er lysere i virkeligheten. 

Sommerkjole fra H&M, kosta 150kr.

Topp fra Bikbok på tilbud til 50kr.

Skjørt fra New Yorker 89kr.

Topp fra New Yorker kosta 150kr.

Dette var bursdagsgaven min fra morfar og Marianne, sammen med en god middag på røkeriet i Strømstad, hvor de hadde overaskende god mat!

-Sanne 

Outfit 24.03.15

Bukse - Dr.Denim // Jakke - Fransa // Topp - Nelly

-Sanne

My living room

 

Outfit 22.03.15

Heihei! Ble en liten uforventet bloggpause fra min side. Da jeg var for opptatt til å sette meg ned med bloggen for noen dager siden bestemte jeg meg rett og slett for at jeg skulle vente i noen dager med å blogge, istedet for å komme med noen ræva innlegg med mobilbilder. Jeg skla bli flinkere fremover og poste hvertfall ett innlegg hver dag, men da er jeg avhengig av at dere som leser sier hva dere har lyst til å lese om. Jeg føler att jeg blir litt ensidig, og at jeg bare blogger om det samme om og om igjen. Så om det er noe dere savner så si ifra, så skal jeg prøve å gjøre noe med det. 

De siste dagene har egentlig vær veldig bra, på fredag var jeg på premieren til Insurgent, den var utrolig bra, og nå gleder jeg meg til treeren kommer. Igår var jeg med morfar og Marianne til Sverige, det var bursdagsgaven min fra dem, så jeg fikk masse nye klær jeg tenker jeg skal vise dere iløpet av de neste dagene. 

Topp - Bikbok // Cardigan - Fransa // Bukse - Pull&Bear

-Sanne

En bra dag

Halloisann!

Idag har jeg vært en tur hos pappa og feiret bursdag, utrolig koselig å se den delen av familien igjen, det skjer ikke så veldig ofte desverre. Pappa bor ikke langt fra sarpsborg stadion så jeg og Nathalie tok oss en tur dit etter kampen for å se FFK mot Sarpsborg 08, FFK tapte desverre 1-0 når målet til 08 egentlig ikke skulle telle, bare dommeren som var for blind til å se at det var ofside, eller så bare ignorerte han det, og var partisk. Heldig vis bare en treningskamp. Jeg har endelig fått ordnet med sesongkortet mitt igjen, så nå ser jeg frem til at sesongen starter opp i starten av april.

-Sanne

Venner på grunn av han

Hei!

Idag dro jeg og Nathalie til byen for å møte Victoria og Thea. Jeg ble kjent med de for ca et år siden, på grunn av en gutt. Vi kom i kontakt med hverandre igjennom Norske Ellioteers på facebook, og var såppas heldig at vi bor i samme by, og kan møtes så og si når vi vil.

De er ikke de eneste jeg har blitt kjent med igjennom fan grupper på face. Jeg har en hel haug av andre venner som jeg har blitt kjent med på nettet. Mange av de har jeg møtt på ekte, men en del av de har jeg enda ikke møt, og jeg bare venter på å få en mulighet til å få møte de også.

Dette er bilder fra forskjellige ganger hvor jeg har møtt internett venner (:

-Sanne

Den siste tiden i bilder

Hei!

Det har skjedd en del de siste dagene, er mye som skjer på skolen nå før elsamenstiden, i tilegg har jeg begynt å øvelseskjøre. Det var utrolig morro, til tross for en veldig nervøs mamma som klaga på at jeg kjørte for nærme grøfta. Det gikk heldigvis bra, og jeg klarte å verken kræsje eller bulke bilen. Om to uker starter jeg med moppedlappen også, tok jo trafikalt for noen måneder siden, men har ikke kunnet gå videre pga været.

-Sanne

Exited for summer

Familie bursdag

Heeei!

Om søndagen var det klart for familie bursdag, noe som er utrolig hyggelig. Vi er ikke en veldig stor familie, men når vi først er de fleste samlet er det utrolig koselig. Mamma hadde laget en gryte av noe slag, er ikke helt sikker på hva det er, men det var veldig godt hvertfall. Fikk vel egentlig bare penger, bortsett fra en lampe som jeg har planer om å vise dere når jeg har funnet en fin plass til den. Nå driver jeg å leter etter en kommode jeg kan få kjøpt meg, som jeg kan ha tv'en på, så da tenkte jeg å sette den der.

Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, da jeg var opptatt med andre ting hele kvelden.

-Sanne

Outfit 09.03.15

Bukse - Dr.Denim // Genser - Sinsay // Jakke - Ginatricot // Skjerf - Veromoda // Sko - Converse

 

Birthday outfit

Heihei!

Idag fyller jeg 16år, woho, endelig kan jeg begynne å øvelseskjøre og ta moped lappen. Det gleder jeg meg til!Nå driver vi å ordner oss klare til familie bursdag etterpå, og jeg er helt ferdig allerede. Jeg fikk mange fine gaver av mamma, Neville og Julie, og spesielt kamerastativet som jeg har ønsket meg lenge ble jeg veldig glad for. Tenker å vise dere alle gavene jeg har fått imorgen. 

Kjolen min er fre Bikbok, fikk den i går, og den kosta 299kr.

-Sanne

Perfect saturday

Hei!

Jeg befinner meg for øyeblikket i koseklærne mine på sofan, tenker å bli her en stund også. 

Jeg feiret 16års bursdagen min i går, selv om jeg ikke har bursdag før i morgen. Kvelden ble utrolig velykket, og jeg er super takknemelig for alle gavene jeg fikk, og for at alle kunne komme. Vi spiste pizza, brownies og noen super gode oreo cupcakes som lillesøss hadde laget. Jeg elsker kvelder som det, hvor jeg kan tilbringe mange timer med gode venner. For hva skulle man vel ikke gjort uten venner?

Håper dere alle får en fin lørdag videre!

-Sanne

Outfit 05.03.15

Heihei!

Skoledagen i dag var egentlig helt grei, og den gikk fort fremover. Igår var jeg i sverige på harry handel med mamma og pappa, sånn blir det når man kunn bor en halv time unna grensa vettu, jeg har vært mye på harryhandel til Nordby. Vi dro hovedsakelig for å kjøpe ting til bursdagen min, men jeg endte jo opp med litt mer da. Har lenge ønsket meg en kåpe type jakke, og jeg fant en utrolig fin en på Ginatricot.

Genser - Ginatricot // Bukse - Dr.Denim // Sko - Converse // Jakke - Ginatricot // Skjerf - Veromoda // Klokke - Certina // Øredobber - Glitter

Hva syntes dere?

-Sanne

Everyday makeup

Heihei!

Været i Fredrikstad idag er strølende, selv om det fortsatt er gansk kaldt. Merker at våren virkelig er på vei nå. Jeg har i over en uke snakka om at jeg skal vise dere litt av hverdagssminken min, og nå har jeg endelig fått rota meg til å ta noen bilder. Jeg er ikke den personen som har så veldig mye sminke, og har heller aldri intresert meg så veldig mye for det heller. Jeg er stor fan av naturlig. 

Denne sminken her er den jeg kanskje bruker hver dag. Jeg er ikke spesielt plaget med uren hud, derfor er det ikke alltid jeg orker å ta på meg pudder eller foundation før skolen. Om jeg skal noe spesielt derimot kan det være at jeg ordener meg litt mer.

Foundation'en og pudderet er fra Inglot, jeg kjøpte det i Polen, for en brøkdel av prisen her hjemme i Norge, så anbefaller virkelig å kjøpe det når dere er ute å reiser, da kan dere spare masse penger. Jeg er veldig fornøy frem til nå, selv om jeg ikke har fått brukt det så mange ganger enda.

Disse tre maskaraene pleier jeg ofte å bytte litt på, kommer helt ann på hvem som ligger lettest tilgjengelig. Navnene på de er Maxfactor - Clump defy, Lumene - True Natural Volume Mascara og Loreal - Miss manga, er veldig fornøyd med alle tre.

Øyenbrynspennen er fra H&M, og funker fint for mitt bruk, jeg trenger absolutt ikke noe mer fancy en den, i tillegg er den billig. Eyelineren bruker jeg ekstremt skjeldent, rett og slett siden jeg syntes det er veldig vansklig å påføre, vet ikke om det har noe med meg eller den å gjøre. Den kjøpte jeg i en alt mulig butikk i Tyskland da jeg var der sist, og den kosta kunn en euro.

Dette er disse to kostene jeg bruker til foundationen og pudderet, begge er fra realtechniques, og jeg er super fornøyd, de er virkelig verdt pengene. Når jeg først hadde tatt meg råd til å kjøpe det fra Inglot tenkte jeg at jeg like gjerne kunne gå til innkjøp av noen ordentlige koster også, og da endte jeg opp med disse, etter anbefaling fra noen andre. Jeg angrer ikke et sekund.Har dere noen erfaringer eller tips til hva slas sminke man burde kjøpe?

-Sanne

Mondays

Hei!

Mandager ass, den værste, men samtidig en av de beste dagene i uka. Selv om det er tungt å stå opp etter en helg med sene kvelder, vi har gym i 3. og 4. time, er det en bra dag når jeg kommer hjem. Fra klokka 5 til halv syv så har jeg teater, og det er alltid like morsomt :)