februar 2015

Vinterlyd 2015

Heihei! 

Idag har jeg og Nathalie vært på vinterlyd i Oslo. Vi tok tog fra Fredrikstad rundt kvart på ti på morran idag, og tok tog hjem igjen klokka seks. Det var veldig mange timer hvor vi bare sto ute å venta, eller lette etter andre artister. Var uansett en veldig glad dag, selv om vi holdt på å fryse oss ihjel, og vi holdt på å sulte ihjel. Hadde med glede gjort det igjen. Ikke bare var konserten utrolig bra, men jeg møtte også alle i The Main Level, Erik og Kriss og Markus og Martinius. Ikke nok med det, jeg vant også et reisegavekort fra Ving på 5000kr, tenk dere det! Nå skal jeg ut å reise liksom. Vurderer også å spare det til jeg fyller 18år om to år, gavekortet varer i 3år, så da kan jeg dra ut å reise når jeg har lov til å gjøre det alene. 

-Sanne

The perfect home

En rosa morgenkåpe

Hei!

Ååå som jeg elsker denne morgenkåpa her, den er så utrolig myk og deilig samtidig som den er rosa. Bedre en det blir det ikke altså. Denne uka her har vært utrolig stressende, har en stor naturfagsprøve om organisk kjemi (noe jeg ikke skjønner meg på) imorgen, og jeg prøver å pugge så mye som mulig. Har hatt 5 i naturfag helt siden 8. klasse, men jeg er stygt redd for at denne prøva kan ødelege det. Jeg har allerede søkt på videregående, og det er ganske stor sansynlighet for at jeg kommer inn på den linja jeg vil, med tanke på snittet mitt, likevel er det viktig å holde snittet oppe.

Nå skal jeg lese videre. Tenkte å lage ett innlegg om hva jeg anbefaler i Gdansk imorgen, siden jeg ikke har noen spesielle planer :)

-Sanne

Hva vil du lese om?

Hei!

Har gått litt tom for ting jeg kan blogge om, tenker at det blir litt kjedelig med bare hverdagsinnlegg. Skal prøve å få laget ett innlegg med innkjøp fra polen iløpet av uka, tenkte kanskje å lage en liten liste over stedene vi besøkte som dere også burde ta dere en titt på, ellers tenkte jeg også ett innlegg om sminke, hvaslags sminkeprodukter jeg bruker ogsånt. Hva tenker dere?

Et mobilbilde jeg tok tidligere idag. Jeg så foresten Fifty Shades of Grey for andre gang idag, tviler på at jeg drar å ser den enda en gang, men den var overaskende bra, abefaler dere alle å se den!

-Sanne

8 rules

Gdansk bildedryss del 2

-Sanne

Gdansk bildedryss del 1

Hei!

Nå er jeg tilbake, kom hjem i går kveld, men orket ikke å blogge akkurat da så bildene fra turen kommer nå i to deler. Turen har vært helt fantastisk og kjempe koselig. På mandag var vi på et kjøpesenter som heter Madison, det er ganske svært, og jeg fikk shoppa en del for å si det sånn. Tirsdagen gikk til spa hvor vi fikk ansikts masasje, og til titting rundt om i gatene i gamlebyen i gdansk. Onsdag før flyet våres gikk dro vi til en gigantisk kjøpesenter som har over 200 butikker, der fikk jeg shoppa fra meg for å si det sånn. Tenker å skrive ett innlegg senere om det jeg har kjøpt meg om noen er intresert i det.

-Sanne

Pakket og klar

Heihei!

Nå dra jeg snart, om under en time kjører vi til flyplassen, før det er avgårde til Gdansk i Polen. Jeg gleder meg utrolig mye, å kommer til å ta mange bilder jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem igjen.

-Sanne

Change of plans

Hei!

Dere så sikkert at jeg ikke hadde noen spesielle planer idag? Det ble fort forandra da jeg og Nathalie igår fant ut at vi hadde vunnet valentine konkurransen til Suite 16, så vi fikk altså dra på en liten konsert, og fikk m&g med gutta. Om dere ikke vet hvem det er, så er det norges nye boyband, fra "prosjekt boyband" på tv2. Det var utrolig morsomt, og alle guttene var utrolig koselige og søte. 

Denne dagen endte opp med å bli mye bedre en det jeg hadde forventet, så tusen takk til alle som har gjort att den har blitt det!

-Sanne

Valentine plans

Heihei!
Jeg er vel ikke den enste single her? Valentines dagen kan være like bra selv om man er singel skal jeg si dere. Jeg og noen andre venner har avtalt å dra å spise på Peppes, før vi skal dra på kino å se enten Big Hero6 eller The Theory of Everything. Tenker at etter det drar jeg innom butikken å kjøper meg en stor boks med is jeg kan spise, hahhahahaha.

-Sanne

Alt annet

Hei!

Nå skal jeg egentlig pugge til en stor samfunnsfag prøve vi har imorgen om den kalde krigen, men det er jo så kjedelig! Har derfor gjort alt annet en det jeg egentlig skal. Har faktisk gått så langt som at jeg rydda rommet. Jaja, får trøste meg med at det snart er ferie, og da drar jeg til polen! Jeg kommer ikke til å ta med meg mac'en dit, men kommer til å ta masse bilder som dere får se når jeg kommer hjem igjen. 


Genseren er fra Ginatricot

-Sanne

Min sønn Pinocchio

Heihei!

Beklager så mye for ingen blogging igår, var på teater hele dagen og hadde ikke tid desverre. Vi hadde forestilling på kvelden i går. Er ikke lenge siden jeg starta på teater, så jeg går fortsatt på kurs, men skal prøve å komme opp på hovedgruppa så fort som mulig. 

Det gikk ganske bra, selv om det var mye stress med små 6-7åringer som ikke helt viste hvor de skulle være hele tiden. Er ikke rart det nå vi ikke har øvd så alt for mye. Jeg er fortsatt fornøyd, siden jeg klarte alle mine deler.

Hva syntes dere om bildene?

-Sanne

Outfit 9.2.15

Bukse - Bikbok // Genser - Cubus // Smykke - Glitter // Cardigan - Cubus // Øredobber - Glitter

Hva syntes dere?

-Sanne

Innkjøp 7.2.15

Sko fra Nike 299kr

Jakke fra Sportmann 199kr

-Sanne

Sommeren 2014

Hei!

Jeg har så utrolig mange gode minner fra sommeren 2014, og siden jeg ikke blogga på den tiden tenkte jeg det kunne vært kjekt å vise dere noen bilder nå!

Sandefjord med familien og naboene

Glommafestivalen med KineHytta på hvaler med denne raringen

Vi tilbrakte veldig mange fine uker på hyttaEn av veldig mange fine båtturer med Marius

Tall Ships Races

P4 sin sommerturne var i Fredrikstad

Tilbrakte noen herlige uker i Danmark

En uke på Koster i seilbåten

Ellioteer meet up i Fredrikstad

Campingtur med pappa

Har sikkert 100 bilder til jeg kunne vist dere, men tenker jeg stopper det her!

-Sanne

Innkjøp 5.2.15

Hei!
Etter skolen idag dro jeg og Nathalie en tur til byen, er jo siste innspurt på salga i butikkene nå og de fleste har satt ned prisene enda litt til. Som vanlig klarte jeg å finne meg noe å kjøpe. Endte til slutt opp med det du kan se under. Gleder meg så utrolig mye til sommeren, og bruker caps hele tiden da, siden jeg er redd for å få brilleskille. hahhahaha.

Shorts fra Urban, satt ned fra 499 til 49

Caps fra Urban satt ned fra 199 til 49

Bukse fra Bikbok satt ned fra 199 til 99

-Sanne


 

Spørsmålsrunde

Hei! Tenkte å sette igang en spørsmålsrunde nå hvor dere kan stille meg spørsmål om hva som helst. Kommer til å svare i ett innlegg senere denne uka :)Bilde fra en av båtturene våres i sommer. Merker at jeg gleder meg noe sykt til sommeren nå!

-Sanne

INSPO