januar 2015

Saturday feeling

Hei!

Idag har ejg sovet lenge, og lugget i sanga lenge etter at jeg våkna. Vi har hatt overnattings besøk av tanta til mamma, hun har downs syndrom, og vi har sett på serier hele morgenen. Utrolig delig med lørdager som denne her hvor man slipper å stresse med å komme seg opp. 

Om ikke så lenge nå så skal vi i nursdag til en barndomsvenn, før vi drar avgårde til pappa for å spise middag der. Har ikke sett han på noen uker nå, så det blir koselig. 

-Sanne

INSPO

My room

-Sanne

Endelig kom det!

Heihei! Er jo ikke lenge siden jeg bestilte det, men føler alltid at tiden fra du bestiller en pakke til den kommer er utrolig lang, selv om det bare er et par dager. Idag kom hvertfall pakken min fra Styleconnection og jeg er superfornøyd! Ser ikke bortifra at jeg handler mere der i fremtiden. 

Hva syntes dere?

Noen som har bestilt derfra før?

-Sanne

Nettshopping

Hallo!

Jeg kan vel ikke være den eneste som har gått på en smell når det kommer til nettshopping? Det er jo så utrolig enkelt å bare trykke det hjem i posten. Det siste året har det vært mer nettshopping en jeg skulle ønske, rett og slett siden jeg er så veldig glad i å handle ting på tilbud.

Igår klikket jeg de to tingene under hjem fra styleconnection.no, har ønsket meg skjørtet syykt lenge, så da det var kommet på tilbud til 49kr måtte jeg bare slå til. Toppen fant jeg ut at jeg også trengte, selv om det bare er tull.


-Sanne

Kortere hår

Heihei!

Idag har jeg endelig gjort det dere! Har lenge hatt lyst til å klippe håret mitt kort, men jeg har ikke turt. Idag overvant jeg frykten min, dro ned og klippet det til litt under skuldrene og jeg har blitt super fornøyd! Trodde jeg kom til å angre, men jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg har hatt langt hår i veldig mange år nå, men har begynt å bli lei. Det blir så utrolig fort flokete, og det er masse å holde styr på, derfor syntes jeg det er utrolig deilig å få litt kortere hår. 


Lengden på håret mitt før. Genseren er fra BikBok og Tightsen er fra 2xu.

Denne lengden har jeg nå og jeg er super fornøyd! Genser - Cubus // Bukse - Dr.Denim // Cardigan - Cubus // Klokke - Certina // Smykke - Glitter // Hvit armebånd - GinaTricot // Sølv armebånd - Glitter

Hva syntes dere?

-Sanne

Dylan O'Brien

Heihei!

Hahah, prøvde å komme på noe å blogge om da jeg kom over dette bilde på we heart it. Jeg kan vel ikke være den eneste som har lagt min elsk på han? Bildet under beskriver vel det meste!

-Sanne

Rolig dag

Heihei!

Idag våkna jeg faktisk tidlig, siden jeg og Nathalie hadde avtalt å stå på skøyter klokka 10.30, de planene ble fort gjort om da vi kom dit og fant ut at det var kunstløpstevne der. Vi dro heller hjem og spiste en stor og god frokost, før vi dro på kino og så Big Hero 6, en utrolig bra ny disney film. Anbefaller alle å dra for å se den!

Bildet er fra da jeg sto på skøyter sist søndag :)

-Sanne

INSPO

Hei!

Dårlig med blogging igår, og jeg gidder ikke komme med en unnskyldning, rett og slett fordi jeg ikke har en. Dagen igår var hvertfall kjempe bra. Jeg, Nathalie, Henriette og Simen var å så FFK spille sin første treningskamp i år, de vant 2-1 og det var jo bra. Etter gikk vi litt rundt og shoppa. Jeg fikk kjøpt meg en ny hettejakke og noen andre ting, tror kanskje jeg legger ut det senere.

Idag skal jeg på kino og se Big Hero 6 ellerno, hahaha. Lurer foresten på om noen er intressert i bilder av rommet mitt?

Blir i så godt humør av det bildet her, gleder meg så syykt til sommeren! Heldig vis er det ikke så alt for lenge igjen nå!

-Sanne

Ball 2015

Hei!

Dette innlegge skulle egentlig kommet sist fredag, men har ikke fått surra meg til det før nå. Sist torsdag hadde vi ball på skolen, og for å si det sånn, det var en av de beste kveldene jeg har hatt. Utrolig koselig å være med hele trinnet utenfor skolen. Det ble tatt ganske mange bilder, men jeg var med på få av de desverre, vi får noen flere senere også, fra en lærer som tok bilder.

-Sanne

Verdens beste har bursdag!

Hei alle søte blogglesere!

Overskorften sier vel det meste. Verdens beste Maia har bursdag i dag og blir 7år gammel! Tenk at jeg har hatt den lille koseklumpen som jeg elsker så uendelig mye i hele 7år! Hun er ikke den eneste som har bursdag i dag, stesøstra mi Sara og oldemoren min har også bursdag, så gratulerer til de også.

Og foresten? Hva er det med folk og ha bursdag den 20.januar, føler at halvparten av norges befolkning har bursdag idag, hahahaha. Det er også 2 år siden jeg tok på reguleringa idag, heldig vis er den borte nå da.

-Sanne

Outfit 18.1.15

Heihei!

Sko - New Balance // Bukse - Dr.Denim // Genser - Cubus // Cardigan - Cubus // Smykke - GinaTricot

Hva syntes dere?

-Sanne

Endelig reggis fri

Hahahhah, nesten to år haddejeg på reggisen og om torsdagen fikk jeg endelig tatt den av, å gud så deilig det var. Jeg har blitt super fornøyd også! Skal se om jeg finner et før bilde fra før jeg tok den på for å vise dere det, men her er hvertfall resultatet :)

-Sanne

Innkjøp 17.1.15

Hei! 

Nå har det blitt noen dager siden sist. Har vært en hektisk uke, med trafikalt grunnkurs, ball og masse andre ting. Idag har jeg vært i byen med mamma. Vi skulle egnetlig bare kjøpe skøyter, siden jeg skal dra å stå på skøyter imorgen. Men jeg endte opp med noe annet også.

Cardigan fra Cubus 299kr

Genser fra Cubus 79kr

-Sanne

Gdansk

Heihei!

Igår fikk jeg den gledelige nyheten om at jeg, mamma, Julie, Charlotte og Wenche reiser til Gdansk i Polen den 15.februar til 18.februar. Jeg er utrolig glad i å reise, og er glad for alle stedene jeg har fått sett, men det er forsatt mange steder jeg har lyst til å reise til. Polen har jeg ennå ikke fått dratt til, så jeg ser virkelig frem til. Ikke bare er det ett nytt land, men blir deilig å komme seg vekk fra kalde Norge litt også. Jeg tror ikke det er spesielt mye varmere der, men blir hvertfall noe nytt. 

Vi har ikke bestilt hotell ennå, bare fly, og vi vet ennå ikke hvilken ting vi skal besøke. Jeg tenker at jeg skal søke litt rundt om på nettet for å se om jeg kan finne steder det er fint og shoppe, eller andre ting. Hadde også satt utrolig stor pris på om noen av dere vet om steder jeg bør dra.-Sanne

Outfit 12.1.15

Hei :)

Genser - Bikbok // Skjerf - Cubus // Bukse - Dr.Denim // Hårbøyle - Bikbok

-Sanne

Outfit 11.1.15

Heihei!

Genser - Bikbok // Bukse - Dr.Denim

-Sanne

INSPO

Goals

Hei!

Er vel ikke flere en meg som sliter med å komme seg ut for å trene? Finner liksom aldri helt motivasjonen til å ta på meg treningsklærne for å løpe en liten tur. Jeg kan gjerne sitte i timesvis hjemme på rommet og se på inspirasjons bilder og å planlegge, men jeg får aldri gjort det.

Nå skal det bli en forandring i det. Iløpet av helga forhåpentlig vis skal jeg få meldt meg inn på treningssenter også skal jeg prøve å få trent tre ganger i uka. Man må jo bare starte et sted sant?

Jeg har satt sammen et lite collage til dere av bilder hvertfall jeg har fått inspirasjon av, og som jeg håper kan gi andre der ute som sliter med det samme litt inspirasjon også. Jeg har jo slutta helt å spise godteri og drikke brus, har klart meg siden mandag nå, men vi får se hvor lenge jeg klarer det. Er jo så sykt mye som er fristende, og cola er noe av det beste jeg vet her i verden. Jaja, ønsk meg lykke til sier jeg bare.

-Sanne

Innkjøp 8.1.15

Hei!

Idag har jeg vært en tur i byn med mamma, vi lette først og fremst etter sko jeg kan ha på ballet som er om akkurat om en uke, og etter å ha tittet en stund fant vi endelig noe. Endelig liksom, vi har hatt kjolen siden høstferien, men sko har vi ikke funnet før nå. Jaja, nå er endelig alt i boks, og det er bare å vente til dagen kommer, og for å si det sånn, jeg gleder meg som en liten unge. I forskjell til veldig mange andre skoler så har vi kun ball i 10.klasse, og ikke i 8. og 9.

Siden det fortsatt er veldig mye tilbud i byen så var ikke sko det eneste jeg fikk kjøpt meg heller. Jeg fikk et gavekort på 400kr til jul, og det er nå tomt. Kjøpte faktisk ikke bare  ting jeg ikke trenger. Eller, altså, jeg trenger ikke mere klær, men dette var hvertfall mer fornuftig en mye annet. Siden jeg ikke egentlig trenger noe spesielt akkurat nå, kan jeg jo like gjerne bruke det på noe jeg ønsker meg og syntes er fint.


Sko fra Økonomisko 399kr


Genser fra Bikbok på salg til 99kr


Genser fra Bikbok 199kr


Pysjtopp fra Bikbok 49kr på salg


Pysjshorts fra Bikbok 49kr på salg

Hva syntes dere?

-Sanne

Inspirasjon

-Sanne

MemoriesTacoparty

Hei!

Igår hadde jeg og noen venner det vi så fint kaller tacoparty. Hahahah, er vel mer bare taco og lite party, men det er hvertfall veldig hyggelig. Vi møttes opp hos SImen etter å ha lett etter huset hans i en evighet, google maps tok helt feil, og jeg er helt sikker på at vi gikk over en kilometer for langt. Jaja, vi kom hvertfall frem tilslutt, så da feira vi med taco ahhaha. 

Det var en utrolig hyggelig kveld, og vi har allerede begynt å planlegge neste gang. Mest sannsynlig blir det hos Trond da, men akkurat når vet vi ikke enda. 

Idag har ejg faktisk starta med å "trene". Det var vel mere mamma som ville komme seg ut litt, men pga sykdom kan ho ikke løpe elelr jogge, så vi gikk heller en ganske lang tur i over en time. Tenker at jeg begynner å trene ordentlig på tirsdag, siden koret ikke starter opp helt enda. 

-Sanne

Outfit 3.1.15

Hei!

Bukse - Dr.Denim // Topp - Bikbok // Jakke - H&M // Skjerf - Cubus // Sko - HER // Klokke - HER

Hva syntes dere?

-Sanne

Outfit 2.1.15

Hei! 

Har tilbrakt mesteparten av dagen i dag i byen med venner. Vi spiste middag på McDonalds og var på kino. McDonalds, ja vet jeg er usunn, men tenker å starte med nyttårs forsettet på mandag, når ferien slutter. hahahha.

Vi så filmen som heter The seventh son ellerno, og den var helt okei bra, men er absolutt ikke det beste jeg har sett. 

Genser - GinaTricot // Bukse - Dr.Denim // Skjerf - Cubus // Øredobber - Glitter

-Sanne

Godt nytt år!

Hei alle mine fantastiske lesere! 

Nå er 2015 igang, og dagen idag har jeg brukt på å gjøre ingenting. Japp. Starter 2015 med det. Gårsdagen var utrolig bra, og det kan dere få se i videoen under. Jeg fant ut, at istedet for å ta masse bilder, så kunne jeg like så gjerne lage en liten videoblogg. Jeg var ikke i seng før klokka 4 i natt, og da jeg våknet istad var jeg fortsatt utrolig sliten, og de eneste gangene jeg har forlatt senga var for å lufte hunden og hente mat. 

2014 har vært et fantastisk år, og jeg har opplevd så mange nye ting, fått mange nye venner, og mange nye minner. Har vurdert å lage en årskavalade, men er ikke sikker enda. Om jeg gjør det så kommer det forhåpentlig vis iløpet av helga. 

Håper 2014 var like bra for deer som for meg, og at 2015 kommer til å bli enda bedre! 


-Sanne