Inspirasjon

INSPO

Monday inspiration

For mange er nok mandag den værste dagen i uka, men for meg er den faktisk ikke så ille lenger. Greit nok at jeg er trøtt og sliten etter helga, og jeg gjerne skulle sovet lenge en dag til. Men uka må jo starte en eller anne gang, så man kan like gjerne gjøre det beste ut av det.

På mandager er jeg på teater øvelse, det er utrolig koselig og morsomt, i tillegg er det som regel fotballkamp etter, enten på TV eller på stadion. Jeg er jo litt sånn over ivri fotball entusiast til tider, så jeg gleder med alltid til det.

For alle dere som ikke er så glad i mandager har jeg ordna sammen en liten inspirasjon. Jeg elsker å lage inpirsjons innlegg og collager, og kunne nok sittet i timesvis og laget de, så det er grunnen til at jeg legger det ut så ofte!

-Sanne

INSPO

A little bit of pink

INSPO

Good vibes

INSPO

INSPO

Exited for summer

The perfect home

8 rules

INSPO

INSPO

INSPO

Hei!

Dårlig med blogging igår, og jeg gidder ikke komme med en unnskyldning, rett og slett fordi jeg ikke har en. Dagen igår var hvertfall kjempe bra. Jeg, Nathalie, Henriette og Simen var å så FFK spille sin første treningskamp i år, de vant 2-1 og det var jo bra. Etter gikk vi litt rundt og shoppa. Jeg fikk kjøpt meg en ny hettejakke og noen andre ting, tror kanskje jeg legger ut det senere.

Idag skal jeg på kino og se Big Hero 6 ellerno, hahaha. Lurer foresten på om noen er intressert i bilder av rommet mitt?

Blir i så godt humør av det bildet her, gleder meg så syykt til sommeren! Heldig vis er det ikke så alt for lenge igjen nå!

-Sanne

INSPO

Goals

Hei!

Er vel ikke flere en meg som sliter med å komme seg ut for å trene? Finner liksom aldri helt motivasjonen til å ta på meg treningsklærne for å løpe en liten tur. Jeg kan gjerne sitte i timesvis hjemme på rommet og se på inspirasjons bilder og å planlegge, men jeg får aldri gjort det.

Nå skal det bli en forandring i det. Iløpet av helga forhåpentlig vis skal jeg få meldt meg inn på treningssenter også skal jeg prøve å få trent tre ganger i uka. Man må jo bare starte et sted sant?

Jeg har satt sammen et lite collage til dere av bilder hvertfall jeg har fått inspirasjon av, og som jeg håper kan gi andre der ute som sliter med det samme litt inspirasjon også. Jeg har jo slutta helt å spise godteri og drikke brus, har klart meg siden mandag nå, men vi får se hvor lenge jeg klarer det. Er jo så sykt mye som er fristende, og cola er noe av det beste jeg vet her i verden. Jaja, ønsk meg lykke til sier jeg bare.

-Sanne

Inspirasjon

-Sanne

Memories2015

ukjent.jpg