Innkjøp

New shoes

Igår fikk mamma en pakke i posten, et par sko hun hadde bestilt fra Ellos. De passet desverre ikke til ho, å heldig som jeg er så fikk jeg de istedet.

Jeg syntes de er dritkule, men er ikke helt sikker på hva jeg kan bruke de til. Føler at de er ganske 'classy' og med tanke på at jeg flyr rundt med baggy shortser og store t-skjorter store deler av sommeren er jeg ikke sikker på når jeg får brukt de. Jeg skal iværtfall få brukt de, det er helt sikkert.Hva syntes dere?

-Sanne

Innkjøp

Heisann!

Igår dro jeg til sverige med scooteren rett etter skolen, det er en kjøretur på ca en og en halv time, var ikke hjemme før sånn ti tiden på kvelden, da var jeg alt for sliten til å blogge. Selve turen var kjempe koselig, selv om det var veldig slitsomt å kjøre så lenge, og ikke minst kaldt. Jeg kjøpte ikke noe spesielt på turen hller, bare litt godteri og drikke ogsånt, er begrensa hvor mye man får plass til oppi rommet på scooteren.

Om torsdag derimot var jeg i byen med Nathalie og Marte, da fikk jeg kjøpt mg et par ting på tilbud. Jeg rett og slett elsker tilbud.

Fra H&M, 10kr

Fra H&M, 10kr

Fra Lindex, 39kr

Ellers så driver jeg å sletter gamle innlegg. Veldig mye rart som dukker opp når jeg går igjennom de, og en del ting jeg rett og slett ikke skjønner hvrfor jeg har publisert.

-Sanne

Innkjøp fra lørdag

Heihei! Dett blir bare ett sjapt innlegg, pappa henter meg om 30 min og jeg er nødt til å gjøre frdig norskleksene, derfor er ikke kvaliteten på bildene på topp heller. Håper det går bra, og at dere tilgir meg :) 

Kåpe aktig ting fra Ginatricot, den kosta 399kr noe jeg virkelig syntes er innafor.

Søt sommertopp fra Bikbok på tilbud til 50kr, gleder meg til å bruke den over en ola shorts til sommeren.

Shorts fra New Yorker, tror den kosta 149kr, men har revet av lappen så jeg er ikke 100% sikker.

Enda en søt sommertopp fra Bikbok til 50kr, den er lysere i virkeligheten. 

Sommerkjole fra H&M, kosta 150kr.

Topp fra Bikbok på tilbud til 50kr.

Skjørt fra New Yorker 89kr.

Topp fra New Yorker kosta 150kr.

Dette var bursdagsgaven min fra morfar og Marianne, sammen med en god middag på røkeriet i Strømstad, hvor de hadde overaskende god mat!

-Sanne 

Innkjøp 7.2.15

Sko fra Nike 299kr

Jakke fra Sportmann 199kr

-Sanne

Innkjøp 5.2.15

Hei!
Etter skolen idag dro jeg og Nathalie en tur til byen, er jo siste innspurt på salga i butikkene nå og de fleste har satt ned prisene enda litt til. Som vanlig klarte jeg å finne meg noe å kjøpe. Endte til slutt opp med det du kan se under. Gleder meg så utrolig mye til sommeren, og bruker caps hele tiden da, siden jeg er redd for å få brilleskille. hahhahaha.

Shorts fra Urban, satt ned fra 499 til 49

Caps fra Urban satt ned fra 199 til 49

Bukse fra Bikbok satt ned fra 199 til 99

-Sanne


 

Endelig kom det!

Heihei! Er jo ikke lenge siden jeg bestilte det, men føler alltid at tiden fra du bestiller en pakke til den kommer er utrolig lang, selv om det bare er et par dager. Idag kom hvertfall pakken min fra Styleconnection og jeg er superfornøyd! Ser ikke bortifra at jeg handler mere der i fremtiden. 

Hva syntes dere?

Noen som har bestilt derfra før?

-Sanne

Nettshopping

Hallo!

Jeg kan vel ikke være den eneste som har gått på en smell når det kommer til nettshopping? Det er jo så utrolig enkelt å bare trykke det hjem i posten. Det siste året har det vært mer nettshopping en jeg skulle ønske, rett og slett siden jeg er så veldig glad i å handle ting på tilbud.

Igår klikket jeg de to tingene under hjem fra styleconnection.no, har ønsket meg skjørtet syykt lenge, så da det var kommet på tilbud til 49kr måtte jeg bare slå til. Toppen fant jeg ut at jeg også trengte, selv om det bare er tull.


-Sanne

Innkjøp 17.1.15

Hei! 

Nå har det blitt noen dager siden sist. Har vært en hektisk uke, med trafikalt grunnkurs, ball og masse andre ting. Idag har jeg vært i byen med mamma. Vi skulle egnetlig bare kjøpe skøyter, siden jeg skal dra å stå på skøyter imorgen. Men jeg endte opp med noe annet også.

Cardigan fra Cubus 299kr

Genser fra Cubus 79kr

-Sanne

Innkjøp 8.1.15

Hei!

Idag har jeg vært en tur i byn med mamma, vi lette først og fremst etter sko jeg kan ha på ballet som er om akkurat om en uke, og etter å ha tittet en stund fant vi endelig noe. Endelig liksom, vi har hatt kjolen siden høstferien, men sko har vi ikke funnet før nå. Jaja, nå er endelig alt i boks, og det er bare å vente til dagen kommer, og for å si det sånn, jeg gleder meg som en liten unge. I forskjell til veldig mange andre skoler så har vi kun ball i 10.klasse, og ikke i 8. og 9.

Siden det fortsatt er veldig mye tilbud i byen så var ikke sko det eneste jeg fikk kjøpt meg heller. Jeg fikk et gavekort på 400kr til jul, og det er nå tomt. Kjøpte faktisk ikke bare  ting jeg ikke trenger. Eller, altså, jeg trenger ikke mere klær, men dette var hvertfall mer fornuftig en mye annet. Siden jeg ikke egentlig trenger noe spesielt akkurat nå, kan jeg jo like gjerne bruke det på noe jeg ønsker meg og syntes er fint.


Sko fra Økonomisko 399kr


Genser fra Bikbok på salg til 99kr


Genser fra Bikbok 199kr


Pysjtopp fra Bikbok 49kr på salg


Pysjshorts fra Bikbok 49kr på salg

Hva syntes dere?

-Sanne

Byen med venner

Hei!

Idag har jeg møtt noen venner i byen. Alle disse har jeg faktisk møtt igjennom nettet, og i Norske Ellioteers på facebook. Dette er blitt venenr jeg er glad i og som jeg er takknemmelige for. Heldig vis bor de fleste i Fredriksad eller i nærheten, så vi kan møtes når vi vil.

Vi var litt på mcdonalds, før vi shoppa litt, titta. Vi var også en tur bortom kinoen for å filme en video, og ta noen bilder.

Jeg shoppa ikke så veldig mye, men fikk med meg et par ting hjem. Det er jo det som er så bra med romjulen, og januar. Masse masse salg, og varer man kanskje har sett på før julen har kommet til halvpris. 


One Direction perfume sett "Our Moment" fra Cubus - 149kr


Pakke med 3 eos fra Cubus - 99kr


Sommer kjole fra bikbok - 75kr

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Sanne