Blogg

VG-lista 2015

Wow! Nå er det lenge siden sist. Igjen, for sikkert den 100 gangen har jeg lyst til å begynne å blogge. Vet ikke helt hvor smart det er nå utover sommeren. Vet at når jeg er i spania så har jeg ikke nett ellerno, så vi får se hvordan det blir da. 

I går var jeg på VG-lista, og det var hetl fantastisk som vanlig. Jeg skal ikke skrive så mye om det, og heller vise noen av de nesten 500 bildene jeg tok. 

Hva syntes dere om bildene?

5 seconds of summer

Hei!

Den siste tiden har vært travel. Det er veldig mye som skjer akkurat nå, og jeg har ikke hatt overskudd til å sette meg ned å skrive, men jeg velger å oppdatere dere litt alikevel.

Igår var jeg på 5 seconds of summer konsert i Oslo Spektrum. Jeg hadde ikke planer om å dra, hadde ikke billetter heller, men for noen uker siden kom jeg over en jente på facebook som solgte to billetter ganske billig. Jeg ringte venninna mi Henriette, lurte på om hun ville være med. Selvfølgelig ville ho det. Ingen av oss er noen blod fan av guttene, men alikevel ser jeg på meg selv som en fan. Jeg hører på musikken dems og det å se de live var utrolig morsomt! De er utrolig flinke på scenen, og det er alltid morsomt å synge med og danse sammen med en hel flokk av andre skrikende fans. Til alle dere som enda ikke har opplevd en ordentlig stor konsert, jeg anbefaller det!

Suite 16, et av mine andre favoritt boyband hadde hatt gratis konsert tidligere på dagen, jeg var lei meg for at jeg ikke fikk dratt, men venninna mi Nathalie var så hyggelig at ho fiksa videohilsen til meg, om dere vil se de så kan dere gå inn på instagram brukeren våres: @jaastnasa

Alikevel hadde jeg flaks, jeg hørte fra noen andre at de også var på 5sos konserten, jeg klarte å finne ut hvor de satt, så da gutta hadde gått av scena spurta jeg og Henriette bort til der hvor de satt og sto der frem til konserten var ferdig. Så selv om jeg ikke fikk møtt de eller sett gratis konserten dems så fikk jeg bilder med de, og snakka litt med de!

Jeg tenker kanskje å lage en liten video med det jeg filma på konserten også, om noen ville vært intresert i det?

Var det noen flere som var på konserten?

-Sanne

Prøvemuntlig

Helgen har vært ekstrem travel, og jeg har jobber i nesten 30 timer tilsammen. Det er ganske mye, så nå gleder jeg meg til juni når pengene kommer inn på konto å jeg kan kose meg masse i sommer. Foreløpig tenker jeg å bruke litt i spania, men kommer også til å bruke en del på konserter og togbilletter frem og tilbake. 

Idag fikk vi vite hva vi kommer opp i til prøvemuntlig. Altså øving til eksamen. Jeg kom opp i matte, noe jeg egentlig syntes er helt greit. Vi hadde en oppgave i timen for noen uker siden som var en eksamensoppgave fra noen år tilbake og det virket helt greit, jeg skal likevel pugge så mye jeg kan, vil virkelig få bra karakter på denne her, med tanke på at snittet mitt har synket fra 6 i 8. klasse til 3/4 nå. 

Tenker å lage ett innlegg md non av favoritt sangene mine for tiden, hva syntes dere om det?

-Sanne

Barnebursdaaag

Heei!

Igår var jeg jo i bursdag til Marte, og som jeg sa så hadde ho "barnebursdag", altså, vi hadde på oss litt typiske barneklær(det vi kunne finne), hadde flasketuten peker på, danseleken, hoppa på trampolina, brobrobrille, fiska etter godtepose(som forsåvidt er noe av det jeg savner mest fra barnebursdager, godteposen man fikk like før man skulle dra hjem) og mange andre morsomme leker vi pleide å leke i bursdager da vi var mindre. Det bringer frem utrolig mange barneminner, og jeg skal helt ærlig si at jeg savner barnebursdager. Den tiden vi så vidt viste hva en telefon med internett var, og vi faktisk snakket og gjorde ting når vi var sammen. Kvelden var utrolig velykket, og jeg håper at vi kan få flere sånne type kvelder fremover, uten sosiale medier. 


Hva syntes dere om bildene?

-Sanne

Følg oss på instagram

Heihei!

For et par dager siden bestemte jeg og noen venninner oss for å lage en inspirasjons bruker på instagram, men bare quotes.

Vi hadde satt stor pris på om noen hadde følgt oss, og kanskje dere får en follow tilbake også. Vi vet foresten at brukernavnet er skikkelig lame, men så og si ingenting var ledig, så det ble det det :)

-Sanne

Earpiercing

Heisann!

Ibyen i går kom jeg over tilbud på hull i ørene. Jeg hadde 4 hull fra før av, men ønsket meg to til, og da det var på halv pris til 188kr, så slo jeg til og tok det med en gang. Jeg er superfornøyd!

Det er de to som er av sølv. Nå satser jeg på at det neste blir piercing i navelen, har ønsket meg det en stund men har rett og slett ikke hatt muligheten. Jeg syntes det er utrolig fint, og håper jeg får tatt det før jeg drar til spania i sommer. 

Nå skal jeg lide meg igjennom en natt til, uten å kunne ligge på siden. Tenkte ikke på det da jeg valgte å ta ett på hver side. Jaja. Eneste jeg er glad for er at je fortsatt får scooter hjelmen over hodet, hadde vært skikkelig kjipt om jeg ikke fikk kjørt på flere uker bare på grunn av noen hull i ørene. 

Er det foresten noen andre som har erfaring med hull i ørene? Spesielt det i brusken. Jeg har aldri rensa hulla mine de andre gangene jeg har tatt det, men hun som jobbet i butikken sa at det var viktig å rense på morran og kvelden med pyrisept. Vet noen om noe jeg kan bruke istedet? Får ikke kjøpt pyrisept før til uka.

-Sanne

Carmen

Helloisann!

Selv om jeg ikke tok med meg kameraet idag, klarte jeg alikevel å få tatt litt bilder, ikke under selve forestillingen, siden det ikke var lov, men litt før og på utsiden ogsånt. Forestillingen vi så var Carmen, som egentlig er en opera, men vi så en ballett version. Ballett er ikke egentlig helt min greie, men jeg blir virkelig fasinert over alt det de forskjellige personene får til, og hvor mye muskler de faktisk har! Selve operaen i seg selv er jo også ett fantastisk bygg, både inne og ute. Om dere ikke har vært der ennå, så anbefaller jeg virkelig å ta en tur!

-Sanne

Oslo next

Heisann!

For øyeblikket sitter jeg på toget til Oslo med lillesøster Julie. Vi skal på operaen og se på ballet faktisk, det var bursdags gave fra morfar og kona hans Marianne, de er veldig kulturele og glad i å gjøre sånn type ting. Dette blir min andre gang i operaen, og jeg gleder meg faktisk ganske mye. Dum som jeg er, har jeg glemt å ta med kameraet mitt, så det må bli mobilbilder desverre. Kommer kanskje til å oppdatere dere litt i kveld, hvis ikke kommer det nytt innlegg imorra.

-Sanne

Vaskedame

Heihei!

Jeg har nå bestemt meg for å bli vaskedame, neida,hahhaha. Men jeg har faktisk vaska idag. Hele under etasjen, minus soveromma har jeg vaska. Det å vaske er ikke helt min greie, men nå trenger jeg penger, så da får jeg gjøre litt husarbeid. 

Vi hadde mattetentamen på skolen idag, det er noe av det vanskeligste jeg har vært borti. Jeg satt ut hele tiden denne gangen, det har jeg aldri gjort under en tentamen før, jeg fikk ikke engang svart på alle oppgavene. Jaja, satser på en treer, og blir fornøyd om jeg får det. 

Dette var det jeg hadde på skolen idag. Joggebuksen kjøpte jeg i 6. klasse, altså 2011 ellerno, den er fortsatt en av mine favoritter. Toppen er fra Styleconnection, du kan få kjøpt den HER. Cardiganen er en av mine favoritter, og jeg kunne brukt den hver dag om jeg hadde hatt mulighet til det, den er fra Cubus. Slippersene kjøpte jeg på et sports utsalg i Danmark i sommer, de er i merket nico om noen lurte på det. Hahahha.

Håper alle har en fantastisk fredag videre, og at helgen blir like bra!

-Sanne

Kjøretur

Heihei!

På mårran idag dro jeg opp til Sarpsborg for å ta teoriprøva til mopeden, men det har vært noe feil med betalinga ogsånt så jeg får ikke tatt den før til mandag. Litt kjipt igrunn, hadde øvd sykt mye og nå er jeg redd for at jeg glemmer det om ikke jeg ni leser de neste dagene også. Neinei, jeg får bare ikke tenke på det og fokusere på at til neste uke kan jeg kjøre dit jeg vil uten å være avhengig av mamma, det blir bra.

Selv om jeg ikke fikk tatt prøva har jeg alikevel ordnet med scooteren jeg har kjøpt meg. Jeg har fått vaska den litt og ordnet med noen små ting, var greit å få det unnagjort. Scooteren jeg har kjøpt meg er en Baotian(?) Speedy 2011 modell, den kjøpte jeg brukt til 3000kr, det er ingenting feil med den og den går kjempe bra, så det gjorde jeg virkelig ett kupp, og sparte en del penger. De andre vennene mine som har eller skal ta lappen har kjøpt seg helt splitter nye Kisbee'er, de kommer gjerne opp i 16-17 000, så da har jeg spart masse penger som jeg haller kan bruke på bil og billappen når den tid kommer.

-Sanne

The perfect dress

Heisann!

Jeg er vel ikke den eneste som elsker kjoler? Jeg kunne gått med kjole hver eneste dag om det hadde vært mulighet for det. Kjole er livet. Desverre er ikke været her i Norge sånn at det passer å ha på kjole ute hver eneste dag, derfor er det ekstra fint å bli bedt i bursdag eller om man skal ut på noe spesielt. For bare noen år sidne hatet jeg å gå i kjoler, og ble sur hver gang mamma trua meg til å ha det på meg, men det har virkelig forandret seg. 

Denne kjolen hadde jeg på julaften og den er fra H&M. Om dere er ute etter å kjøpe en litt billig kjole så anbefaller jeg virkelig å dra på H&M, det har utrolig mange fine og billige kjoler nå.

Denne kjøpte jeg for litt over et år siden på tilbud på Urban. Har ikke fått brukt den så mye enda, men håper jeg får mulighet til det senere!

Dette er absolutt favorittkjolen min akkurat nå, den er utrolig fin og jeg kjøpte den på Bikbok for litt over en månede siden. Sorry for dårlig bilde forresten.

Veldig enkel kjole fra Bikbok som jeg tenker jeg kommer til å bruke mye i sommer til stranden ogsånt.

Denne er også fra H&M, og utrolig fin og deilig å ha på. Jeg elsker mønsteret og de små detaljene.

Elsker den søte gulfargen, kommer nok til å bruke den mye til sommeren. Denne er også fra H&M, de fleste kjolene mine er derfra.

Denne er også fra H&M, jeg brukte den mye i fjor sommer, og kommer garantert til å beuke den mye til sommeren også.

Fra H&M.

Enkel kjole fra H&M, deilig å ta på seg etter en lang dag på stranden.

Sorry for dårlig bilde. Denne var nok den jeg brukte mest i fjor sommer, siden den passer både til bursdag og pynting og til hverdags. Den er fra H&M.

Her kan du se BH'en min, whops. Jajja. Denne er fra Urban og jeg kjøpte den på tilbud i vinter, så har enda ikke rukket å få brukt den. 

Veldig blurrete bilde, men dere kan hvertfall se hvordan kjolen er. Den er fra H&M, og suuuper fin. 

Jeg har mange flere kjoler en dette, men ejg orket rett og slett ikke å prøve de, så det får komme senere. Nå gleder jeg meg så utrolig til sommeren, at jeg nesten sprekker.

-Sanne

Konfirmasjon

Heihei!

Litt sent innlegg idag, men jeg har vært i konfirmasjon i hele dag, så nå er jeg utrolig sliten. Vi var i konfirmasjon til Andrea, som jeg har skjent siden jeg var litten som nå på en måte også er familie(stefaren min er onkelen hennes). Det var utrolig hyggelig å se alle i familien igjen, og det var masse god mat. Tenker å vise dere flere bilder når jeg har fått de sendt til meg, men vet ikke helt når det blir, dere får heller nøye dere med et mobilbilde jeg tok tidligere idag.

-Sanne

Hvordan bli en bra blogger

Heihei!

Jeg har lenge tenkt på å skrive dette innlegget her, men har ikke vært helt sikker på hvordan jeg skal starte elelr gå frem, så jeg begynner rett og slett rett på sak.

Blogg Norge i dag er rett og slett litt trist. For å ha en bra blogg er det mange krav du må ha godkjent, hvis ikke er det ikke vits i å prøve en gang. Du skal være pen, helst ha blondt hår og ha den perfekte kroppen, med flat mage, gap mellom låra og ikke noe ekstra fett noe som helst sted. Du skal bo i et stort hus, og ha et stort og lyst rom, med et stort klesskap overfylt av alt man kan tenke seg av merkeklær. Alle bildene du legger ut skal være lyse og tatt med speilrefleks kamera.

Dette er bare noen få av kravende man må ha godkjent for å være en bra blogger. Man kan like vel ha det vondt på innsiden, så lenge det virker som at du har et perfekt liv igjennom bloggen. 

Selvfølgelig er ikke dette her noe som gjelder alle, men om du tar en titt på bloggene på topplista så er det dette som gjenspeiler seg. Det er trist at det har blitt sånn. Kan ikke folk bare være seg selv, uten å måtte tenke på at man skal være et forbilde for alle de som leser bloggen. Det er samtidig veldig mange bloggere som gjør fine ting, å jeg vil ikke dra alle under samme kam. Men hva kan vi gjøre for å få slutt på dette her? Ikke vet jeg. 

Dette innlegget ble veldig rotete, men plutselig så dukket mamma opp og jeg ble distrahert, og fant ikke på en bra avsluttning.

-Sanne

Color Fantasy

Heihei!

For øyeblikket sitter jeg i senga med Maia, tenker at jeg skal begynne å øve litt til naturfagsprøva, også begynne å lese litt mer til moped lappen. Har vært ute å kjørt i noen timer idag også, og det er fortsatt like morro. Gleder meg til jeg kan ta lappen til neste uke, så jeg kan kjøre alene også. 

Men, over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Fra fredag til søndag var jeg på Color Fantasy tur med en hel hau av folk, alt fra venner, til familie og familie venner. Det var en utrolig koselig tur, som jeg håper vi får dratt på en gang senere også. Dette var min første gang på Color Fantasy, men jeg har vært på Color Magic tre ganger før, så jeg viste hva det var, og helt erlig så kunne jeg ikke se forskjell på de. Jeg har prøvd å ta så mye bilder som mulig, men når man har det morro, er det ganske enkelt at kamera baggen henger over skulderen. En del av bildene vi tok er tullebilder og ikke fine bilder i det hele tatt også, så de har jeg ikke tenkt til å dele med dere.

Dette var noen av de mest vellyka bildene jeg fikk, har en del til fra showet, men tviler på at det er veldig intresant og se på.

-Sanne

FFK - Brann

Hello!

Nå er jeg tilbake for fult, skal virkelig skjerpe meg når det kommer til bloggingen, og har prøvd å planlegge en del de dagene jeg ikke har blogga.

I går var det klart for årets første sesongkamp for FFK, og som i fjor har jeg sesongbillett. Det er utrolig morro å dra ned på stadion med god stemning og fotball. Det er bare for noen få år siden fotball begynte å intresere meg, jeg er ikke sånn som følger med på alle ligaene i europa, men syntes det er utrolig morro å følge med hvertfall litt. Det ble 1-1, og det er jeg vel egentlig fornøyd med. Var heller antallet som kom å så på kampen som overaska meg mest, 8281, det er ganske mange til å være en 1.divisjonskamp. Håper det fortsetter sånn fremmover!

Bildene som ble tatt på tyskland turen skal jeg prøve å få lagt ut imorgen, skal på mopedkurs rett etter skolen, men har nok tid etter det :)

-Sanne

Pause

Heihei!

Jeg skal ikke komme med enda en teit unnskyldning nå om hvorfor jeg ikke har blogga de siste dagene, for det har jeg rett og slett ikke, jeg bare mangler inspirasjon, så jeg tenker å ta pause til ut påsken, og se om jeg har fått tilbake inspirasjonen da.

Disney movies

Heisann!

Idag startet vi med nytt prosjekt i musikken på skolen, hvor vi skal presentere det vi vill innenfor musikk, med sang. Min gruppe har valgt Disney sanger, så vi satt og hørte på gamle disney sanger i to timer. Det bringer fram gamle minner fra barndommen, da jeg kunne sitte i timesvis å se på disney videoer. Barn den dag idag vet sikkert hva det er en gang, videokasseter, og jeg syntes virkelig synd på de, for videokassetter er fantastisk. Noe det beste jeg viste da jeg var liten var å ta ut alle fra skapet, stable de i et tårn, rase de sammen og putte det tilbake.

Jeg har laget et lite collage til dere, løvenes konge blir jo aldri gammel, så den filmen senest istad, og jeg er ganske sikker på at jeg aldri kommer til å gå lei. Peter Pan har jeg et ganske personlig forhold til, ikke bare var det en av favoritt filmene mine da jeg var mindre, men det ble satt opp som teater på det teateret jeg går på i fjor.

Det er en del blanding her, men jeg håper det kan hjelpe dere å dra frem gamle minner :)

-Sanne

En bra dag

Halloisann!

Idag har jeg vært en tur hos pappa og feiret bursdag, utrolig koselig å se den delen av familien igjen, det skjer ikke så veldig ofte desverre. Pappa bor ikke langt fra sarpsborg stadion så jeg og Nathalie tok oss en tur dit etter kampen for å se FFK mot Sarpsborg 08, FFK tapte desverre 1-0 når målet til 08 egentlig ikke skulle telle, bare dommeren som var for blind til å se at det var ofside, eller så bare ignorerte han det, og var partisk. Heldig vis bare en treningskamp. Jeg har endelig fått ordnet med sesongkortet mitt igjen, så nå ser jeg frem til at sesongen starter opp i starten av april.

-Sanne

Venner på grunn av han

Hei!

Idag dro jeg og Nathalie til byen for å møte Victoria og Thea. Jeg ble kjent med de for ca et år siden, på grunn av en gutt. Vi kom i kontakt med hverandre igjennom Norske Ellioteers på facebook, og var såppas heldig at vi bor i samme by, og kan møtes så og si når vi vil.

De er ikke de eneste jeg har blitt kjent med igjennom fan grupper på face. Jeg har en hel haug av andre venner som jeg har blitt kjent med på nettet. Mange av de har jeg møtt på ekte, men en del av de har jeg enda ikke møt, og jeg bare venter på å få en mulighet til å få møte de også.

Dette er bilder fra forskjellige ganger hvor jeg har møtt internett venner (:

-Sanne

Den siste tiden i bilder

Hei!

Det har skjedd en del de siste dagene, er mye som skjer på skolen nå før elsamenstiden, i tilegg har jeg begynt å øvelseskjøre. Det var utrolig morro, til tross for en veldig nervøs mamma som klaga på at jeg kjørte for nærme grøfta. Det gikk heldigvis bra, og jeg klarte å verken kræsje eller bulke bilen. Om to uker starter jeg med moppedlappen også, tok jo trafikalt for noen måneder siden, men har ikke kunnet gå videre pga været.

-Sanne

Familie bursdag

Heeei!

Om søndagen var det klart for familie bursdag, noe som er utrolig hyggelig. Vi er ikke en veldig stor familie, men når vi først er de fleste samlet er det utrolig koselig. Mamma hadde laget en gryte av noe slag, er ikke helt sikker på hva det er, men det var veldig godt hvertfall. Fikk vel egentlig bare penger, bortsett fra en lampe som jeg har planer om å vise dere når jeg har funnet en fin plass til den. Nå driver jeg å leter etter en kommode jeg kan få kjøpt meg, som jeg kan ha tv'en på, så da tenkte jeg å sette den der.

Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, da jeg var opptatt med andre ting hele kvelden.

-Sanne

Perfect saturday

Hei!

Jeg befinner meg for øyeblikket i koseklærne mine på sofan, tenker å bli her en stund også. 

Jeg feiret 16års bursdagen min i går, selv om jeg ikke har bursdag før i morgen. Kvelden ble utrolig velykket, og jeg er super takknemelig for alle gavene jeg fikk, og for at alle kunne komme. Vi spiste pizza, brownies og noen super gode oreo cupcakes som lillesøss hadde laget. Jeg elsker kvelder som det, hvor jeg kan tilbringe mange timer med gode venner. For hva skulle man vel ikke gjort uten venner?

Håper dere alle får en fin lørdag videre!

-Sanne

Mondays

Hei!

Mandager ass, den værste, men samtidig en av de beste dagene i uka. Selv om det er tungt å stå opp etter en helg med sene kvelder, vi har gym i 3. og 4. time, er det en bra dag når jeg kommer hjem. Fra klokka 5 til halv syv så har jeg teater, og det er alltid like morsomt :)

En rosa morgenkåpe

Hei!

Ååå som jeg elsker denne morgenkåpa her, den er så utrolig myk og deilig samtidig som den er rosa. Bedre en det blir det ikke altså. Denne uka her har vært utrolig stressende, har en stor naturfagsprøve om organisk kjemi (noe jeg ikke skjønner meg på) imorgen, og jeg prøver å pugge så mye som mulig. Har hatt 5 i naturfag helt siden 8. klasse, men jeg er stygt redd for at denne prøva kan ødelege det. Jeg har allerede søkt på videregående, og det er ganske stor sansynlighet for at jeg kommer inn på den linja jeg vil, med tanke på snittet mitt, likevel er det viktig å holde snittet oppe.

Nå skal jeg lese videre. Tenkte å lage ett innlegg om hva jeg anbefaler i Gdansk imorgen, siden jeg ikke har noen spesielle planer :)

-Sanne

Hva vil du lese om?

Hei!

Har gått litt tom for ting jeg kan blogge om, tenker at det blir litt kjedelig med bare hverdagsinnlegg. Skal prøve å få laget ett innlegg med innkjøp fra polen iløpet av uka, tenkte kanskje å lage en liten liste over stedene vi besøkte som dere også burde ta dere en titt på, ellers tenkte jeg også ett innlegg om sminke, hvaslags sminkeprodukter jeg bruker ogsånt. Hva tenker dere?

Et mobilbilde jeg tok tidligere idag. Jeg så foresten Fifty Shades of Grey for andre gang idag, tviler på at jeg drar å ser den enda en gang, men den var overaskende bra, abefaler dere alle å se den!

-Sanne

Gdansk bildedryss del 2

-Sanne

Gdansk bildedryss del 1

Hei!

Nå er jeg tilbake, kom hjem i går kveld, men orket ikke å blogge akkurat da så bildene fra turen kommer nå i to deler. Turen har vært helt fantastisk og kjempe koselig. På mandag var vi på et kjøpesenter som heter Madison, det er ganske svært, og jeg fikk shoppa en del for å si det sånn. Tirsdagen gikk til spa hvor vi fikk ansikts masasje, og til titting rundt om i gatene i gamlebyen i gdansk. Onsdag før flyet våres gikk dro vi til en gigantisk kjøpesenter som har over 200 butikker, der fikk jeg shoppa fra meg for å si det sånn. Tenker å skrive ett innlegg senere om det jeg har kjøpt meg om noen er intresert i det.

-Sanne

Pakket og klar

Heihei!

Nå dra jeg snart, om under en time kjører vi til flyplassen, før det er avgårde til Gdansk i Polen. Jeg gleder meg utrolig mye, å kommer til å ta mange bilder jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem igjen.

-Sanne

Change of plans

Hei!

Dere så sikkert at jeg ikke hadde noen spesielle planer idag? Det ble fort forandra da jeg og Nathalie igår fant ut at vi hadde vunnet valentine konkurransen til Suite 16, så vi fikk altså dra på en liten konsert, og fikk m&g med gutta. Om dere ikke vet hvem det er, så er det norges nye boyband, fra "prosjekt boyband" på tv2. Det var utrolig morsomt, og alle guttene var utrolig koselige og søte. 

Denne dagen endte opp med å bli mye bedre en det jeg hadde forventet, så tusen takk til alle som har gjort att den har blitt det!

-Sanne

Valentine plans

Heihei!
Jeg er vel ikke den enste single her? Valentines dagen kan være like bra selv om man er singel skal jeg si dere. Jeg og noen andre venner har avtalt å dra å spise på Peppes, før vi skal dra på kino å se enten Big Hero6 eller The Theory of Everything. Tenker at etter det drar jeg innom butikken å kjøper meg en stor boks med is jeg kan spise, hahhahahaha.

-Sanne

Alt annet

Hei!

Nå skal jeg egentlig pugge til en stor samfunnsfag prøve vi har imorgen om den kalde krigen, men det er jo så kjedelig! Har derfor gjort alt annet en det jeg egentlig skal. Har faktisk gått så langt som at jeg rydda rommet. Jaja, får trøste meg med at det snart er ferie, og da drar jeg til polen! Jeg kommer ikke til å ta med meg mac'en dit, men kommer til å ta masse bilder som dere får se når jeg kommer hjem igjen. 


Genseren er fra Ginatricot

-Sanne

Min sønn Pinocchio

Heihei!

Beklager så mye for ingen blogging igår, var på teater hele dagen og hadde ikke tid desverre. Vi hadde forestilling på kvelden i går. Er ikke lenge siden jeg starta på teater, så jeg går fortsatt på kurs, men skal prøve å komme opp på hovedgruppa så fort som mulig. 

Det gikk ganske bra, selv om det var mye stress med små 6-7åringer som ikke helt viste hvor de skulle være hele tiden. Er ikke rart det nå vi ikke har øvd så alt for mye. Jeg er fortsatt fornøyd, siden jeg klarte alle mine deler.

Hva syntes dere om bildene?

-Sanne

Spørsmålsrunde

Hei! Tenkte å sette igang en spørsmålsrunde nå hvor dere kan stille meg spørsmål om hva som helst. Kommer til å svare i ett innlegg senere denne uka :)Bilde fra en av båtturene våres i sommer. Merker at jeg gleder meg noe sykt til sommeren nå!

-Sanne

Saturday feeling

Hei!

Idag har ejg sovet lenge, og lugget i sanga lenge etter at jeg våkna. Vi har hatt overnattings besøk av tanta til mamma, hun har downs syndrom, og vi har sett på serier hele morgenen. Utrolig delig med lørdager som denne her hvor man slipper å stresse med å komme seg opp. 

Om ikke så lenge nå så skal vi i nursdag til en barndomsvenn, før vi drar avgårde til pappa for å spise middag der. Har ikke sett han på noen uker nå, så det blir koselig. 

-Sanne

Dylan O'Brien

Heihei!

Hahah, prøvde å komme på noe å blogge om da jeg kom over dette bilde på we heart it. Jeg kan vel ikke være den eneste som har lagt min elsk på han? Bildet under beskriver vel det meste!

-Sanne

Rolig dag

Heihei!

Idag våkna jeg faktisk tidlig, siden jeg og Nathalie hadde avtalt å stå på skøyter klokka 10.30, de planene ble fort gjort om da vi kom dit og fant ut at det var kunstløpstevne der. Vi dro heller hjem og spiste en stor og god frokost, før vi dro på kino og så Big Hero 6, en utrolig bra ny disney film. Anbefaller alle å dra for å se den!

Bildet er fra da jeg sto på skøyter sist søndag :)

-Sanne

Ball 2015

Hei!

Dette innlegge skulle egentlig kommet sist fredag, men har ikke fått surra meg til det før nå. Sist torsdag hadde vi ball på skolen, og for å si det sånn, det var en av de beste kveldene jeg har hatt. Utrolig koselig å være med hele trinnet utenfor skolen. Det ble tatt ganske mange bilder, men jeg var med på få av de desverre, vi får noen flere senere også, fra en lærer som tok bilder.

-Sanne

Verdens beste har bursdag!

Hei alle søte blogglesere!

Overskorften sier vel det meste. Verdens beste Maia har bursdag i dag og blir 7år gammel! Tenk at jeg har hatt den lille koseklumpen som jeg elsker så uendelig mye i hele 7år! Hun er ikke den eneste som har bursdag i dag, stesøstra mi Sara og oldemoren min har også bursdag, så gratulerer til de også.

Og foresten? Hva er det med folk og ha bursdag den 20.januar, føler at halvparten av norges befolkning har bursdag idag, hahahaha. Det er også 2 år siden jeg tok på reguleringa idag, heldig vis er den borte nå da.

-Sanne

Endelig reggis fri

Hahahhah, nesten to år haddejeg på reggisen og om torsdagen fikk jeg endelig tatt den av, å gud så deilig det var. Jeg har blitt super fornøyd også! Skal se om jeg finner et før bilde fra før jeg tok den på for å vise dere det, men her er hvertfall resultatet :)

-Sanne

Gdansk

Heihei!

Igår fikk jeg den gledelige nyheten om at jeg, mamma, Julie, Charlotte og Wenche reiser til Gdansk i Polen den 15.februar til 18.februar. Jeg er utrolig glad i å reise, og er glad for alle stedene jeg har fått sett, men det er forsatt mange steder jeg har lyst til å reise til. Polen har jeg ennå ikke fått dratt til, så jeg ser virkelig frem til. Ikke bare er det ett nytt land, men blir deilig å komme seg vekk fra kalde Norge litt også. Jeg tror ikke det er spesielt mye varmere der, men blir hvertfall noe nytt. 

Vi har ikke bestilt hotell ennå, bare fly, og vi vet ennå ikke hvilken ting vi skal besøke. Jeg tenker at jeg skal søke litt rundt om på nettet for å se om jeg kan finne steder det er fint og shoppe, eller andre ting. Hadde også satt utrolig stor pris på om noen av dere vet om steder jeg bør dra.-Sanne

Tacoparty

Hei!

Igår hadde jeg og noen venner det vi så fint kaller tacoparty. Hahahah, er vel mer bare taco og lite party, men det er hvertfall veldig hyggelig. Vi møttes opp hos SImen etter å ha lett etter huset hans i en evighet, google maps tok helt feil, og jeg er helt sikker på at vi gikk over en kilometer for langt. Jaja, vi kom hvertfall frem tilslutt, så da feira vi med taco ahhaha. 

Det var en utrolig hyggelig kveld, og vi har allerede begynt å planlegge neste gang. Mest sannsynlig blir det hos Trond da, men akkurat når vet vi ikke enda. 

Idag har ejg faktisk starta med å "trene". Det var vel mere mamma som ville komme seg ut litt, men pga sykdom kan ho ikke løpe elelr jogge, så vi gikk heller en ganske lang tur i over en time. Tenker at jeg begynner å trene ordentlig på tirsdag, siden koret ikke starter opp helt enda. 

-Sanne

Julen 2014

Hei!

Julen i år har vært fantastisk, og jeg er glad for at jeg har fått feiret den med venner og familie som jeg er glad i. Som vanelig har jeg spist alt for mye, og beveget meg alt for lite, så jeg ser frem til å få begynne med trening igjen etter ferien. 

Julaften var her hjemme med mamma, neville (stefar), Julie, morfar og marianne, oldemor og turid(tanta til mamma). Det var masse god mat, og masse gaver selvfølgelig. Slev om julen er for å være med folk man er glad i, så er det jo alltid koselig å gi og få gaver. jeg fikk utrrolig mye fint av bade venner og familie, og det er jeg evig takknemelig for. 

Hvordan var deres jul?

Fikk dere noe dere ønska dere?

-Sanne

I'm back

Heihei! 

 

Da ver det meg igjen da. Nå har jeg besemt meg for å blogge her igjen, jeg skifter jo mening hele tiden, og når er det denne bloggen jeg har bestemt meg for å blogge her. Forhåpentlig vis klarer jeg å holde det også. Siden det er over et halvt år siden jeg sist blogga her har det jo skjedd ganske mye, men jeg har blogga på en annen blogg som heter sone30.blogg.no, så om du vil lese så er det der. 

Jeg skal prøve å blogge om alt mulig egentlig, alt fra hverdag, til outfit, innkjøp og anbefalinger/tips. Jeg håper at flest mulig har lyst til å følge meg her :)

-Sanne