5 seconds of summer

Hei!

Den siste tiden har vært travel. Det er veldig mye som skjer akkurat nå, og jeg har ikke hatt overskudd til å sette meg ned å skrive, men jeg velger å oppdatere dere litt alikevel.

Igår var jeg på 5 seconds of summer konsert i Oslo Spektrum. Jeg hadde ikke planer om å dra, hadde ikke billetter heller, men for noen uker siden kom jeg over en jente på facebook som solgte to billetter ganske billig. Jeg ringte venninna mi Henriette, lurte på om hun ville være med. Selvfølgelig ville ho det. Ingen av oss er noen blod fan av guttene, men alikevel ser jeg på meg selv som en fan. Jeg hører på musikken dems og det å se de live var utrolig morsomt! De er utrolig flinke på scenen, og det er alltid morsomt å synge med og danse sammen med en hel flokk av andre skrikende fans. Til alle dere som enda ikke har opplevd en ordentlig stor konsert, jeg anbefaller det!

Suite 16, et av mine andre favoritt boyband hadde hatt gratis konsert tidligere på dagen, jeg var lei meg for at jeg ikke fikk dratt, men venninna mi Nathalie var så hyggelig at ho fiksa videohilsen til meg, om dere vil se de så kan dere gå inn på instagram brukeren våres: @jaastnasa

Alikevel hadde jeg flaks, jeg hørte fra noen andre at de også var på 5sos konserten, jeg klarte å finne ut hvor de satt, så da gutta hadde gått av scena spurta jeg og Henriette bort til der hvor de satt og sto der frem til konserten var ferdig. Så selv om jeg ikke fikk møtt de eller sett gratis konserten dems så fikk jeg bilder med de, og snakka litt med de!

Jeg tenker kanskje å lage en liten video med det jeg filma på konserten også, om noen ville vært intresert i det?

Var det noen flere som var på konserten?

-Sanne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar