Birthday outfit

Heihei!

Nå straks flyr jeg ut av huset og ned til naboen aka en av mine beste venner for å feire 16års dagen hennes. Jeg har gleda meg til denne bursdagen i evigheter nå, temaet er nemlig barnebursdag, og vi skal gjøre alle de gøye tinga vi gjorde i bursdager i barndommen. Fy søren som jeg gleder meg altså. Jeg kommer til å ta masse bilder, som jeg poster imorgen.

Jeg skal jobbe hele helga fra 10.00 til 19.00, så er ikke sikker på hvordan det kommer til å gå med blogginga da, men jeg skal prøve å gjøre det beste jeg kan, og isåfall forhåndspublisere noe. Ellers så anbefaller ejg alle som bor i nærheten av Fredrikstad å ta seg en tur ned til Fredrikstad kino der jeg jobber. Det skal nemlig være sci-fi festival, med masse filmer døgnet rundt, cosplay, astroshow og gaming i storsal! Jeg kommer til å være der nede hvertfall, og skal prøve å få med meg noen filmer også.

Kjole - H&M // Hodepynt - BikBok

Sorry for uskarpe bilder, men jeg får ikke kameraet til å fokusere og det er veldig irriterende.

-Sanne

4 kommentarer

Postet av: Charlotte
Dato: 30.04.2015 Klokken: 17:40 - http://www.pourfemme.blogg.no


Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar og ønske deg en fin dag:) håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem
Postet av: karolinesj
Dato: 30.04.2015 Klokken: 18:54 - http://karolinesj.blogg.no


veldig fin kjole :)
Postet av: Sanne
Dato: 30.04.2015 Klokken: 21:14 - http://sanneht.blogg.no/


karolinesj: tusen takk ????
Postet av: Egeo
Dato: 30.04.2015 Klokken: 23:25 - http://www.egeo.blogg.no


Lykke til med jobb og kos deg i bursdag

Skriv en ny kommentar