Earpiercing

Heisann!

Ibyen i går kom jeg over tilbud på hull i ørene. Jeg hadde 4 hull fra før av, men ønsket meg to til, og da det var på halv pris til 188kr, så slo jeg til og tok det med en gang. Jeg er superfornøyd!

Det er de to som er av sølv. Nå satser jeg på at det neste blir piercing i navelen, har ønsket meg det en stund men har rett og slett ikke hatt muligheten. Jeg syntes det er utrolig fint, og håper jeg får tatt det før jeg drar til spania i sommer. 

Nå skal jeg lide meg igjennom en natt til, uten å kunne ligge på siden. Tenkte ikke på det da jeg valgte å ta ett på hver side. Jaja. Eneste jeg er glad for er at je fortsatt får scooter hjelmen over hodet, hadde vært skikkelig kjipt om jeg ikke fikk kjørt på flere uker bare på grunn av noen hull i ørene. 

Er det foresten noen andre som har erfaring med hull i ørene? Spesielt det i brusken. Jeg har aldri rensa hulla mine de andre gangene jeg har tatt det, men hun som jobbet i butikken sa at det var viktig å rense på morran og kvelden med pyrisept. Vet noen om noe jeg kan bruke istedet? Får ikke kjøpt pyrisept før til uka.

-Sanne

2 kommentarer

Postet av: Egeo
Dato: 26.04.2015 Klokken: 22:51 - http://www.egeo.blogg.no


Knallfint, jeg tok i helix/brusken i fjor hos frisøren men det grodde aldri så tok det hos en piercingbutikk og det var så dumt.

Mine råd er å rense det godt. Det er mye mer viktig på dette enn på andre hull. Ikke ta på den. Ikke bruk pyrisept, det erikke anbefalt. Det kan være vevsirriterende ved lengre bruk og vil gjøre at den gror seinere. Bruk heller sterilt saltvann. Ikke rull på stangen heller da vil det ike gro. Det kan ta opp til et år før den har grodd så ikke bytt dobb på lenge.

Hvis du får betennelse kan du smøre på lit fucidin, men det er vanlig at det kommer litt gult ut og at det blir litt skorper på en måte.
Postet av: Sanne
Dato: 26.04.2015 Klokken: 23:23 - http://sanneht.blogg.no/


Egeo: tusen takk for tips, skal prøve det ut :)

Skriv en ny kommentar