Vaskedame

Heihei!

Jeg har nå bestemt meg for å bli vaskedame, neida,hahhaha. Men jeg har faktisk vaska idag. Hele under etasjen, minus soveromma har jeg vaska. Det å vaske er ikke helt min greie, men nå trenger jeg penger, så da får jeg gjøre litt husarbeid. 

Vi hadde mattetentamen på skolen idag, det er noe av det vanskeligste jeg har vært borti. Jeg satt ut hele tiden denne gangen, det har jeg aldri gjort under en tentamen før, jeg fikk ikke engang svart på alle oppgavene. Jaja, satser på en treer, og blir fornøyd om jeg får det. 

Dette var det jeg hadde på skolen idag. Joggebuksen kjøpte jeg i 6. klasse, altså 2011 ellerno, den er fortsatt en av mine favoritter. Toppen er fra Styleconnection, du kan få kjøpt den HER. Cardiganen er en av mine favoritter, og jeg kunne brukt den hver dag om jeg hadde hatt mulighet til det, den er fra Cubus. Slippersene kjøpte jeg på et sports utsalg i Danmark i sommer, de er i merket nico om noen lurte på det. Hahahha.

Håper alle har en fantastisk fredag videre, og at helgen blir like bra!

-Sanne

Én kommentar

Postet av: inspotato
Dato: 18.04.2015 Klokken: 01:23 - http://inspotato.blogg.no


Det er ikke noe rart at renhold for lengst (og endelig!) har blitt et eget, stort fagområde.

Hva skulle vi ha gjort uten eksempelvis renholdere (det heter HELDIGVIS ikke 'vaskedame' lenger), renovatører, avisbud og brevbærere?!

Gnatt ^^

Skriv en ny kommentar