Kjøretur

Heihei!

På mårran idag dro jeg opp til Sarpsborg for å ta teoriprøva til mopeden, men det har vært noe feil med betalinga ogsånt så jeg får ikke tatt den før til mandag. Litt kjipt igrunn, hadde øvd sykt mye og nå er jeg redd for at jeg glemmer det om ikke jeg ni leser de neste dagene også. Neinei, jeg får bare ikke tenke på det og fokusere på at til neste uke kan jeg kjøre dit jeg vil uten å være avhengig av mamma, det blir bra.

Selv om jeg ikke fikk tatt prøva har jeg alikevel ordnet med scooteren jeg har kjøpt meg. Jeg har fått vaska den litt og ordnet med noen små ting, var greit å få det unnagjort. Scooteren jeg har kjøpt meg er en Baotian(?) Speedy 2011 modell, den kjøpte jeg brukt til 3000kr, det er ingenting feil med den og den går kjempe bra, så det gjorde jeg virkelig ett kupp, og sparte en del penger. De andre vennene mine som har eller skal ta lappen har kjøpt seg helt splitter nye Kisbee'er, de kommer gjerne opp i 16-17 000, så da har jeg spart masse penger som jeg haller kan bruke på bil og billappen når den tid kommer.

-Sanne

2 kommentarer

Postet av: Karoline Johannesen
Dato: 16.04.2015 Klokken: 21:08 - http://Trollkaro.blogg.no


Det var nok veldig smart å gå for en billigere en brukt. Så lenge den er i god stand er det jo bare bra om den er brukt. Man slipper å bruke like mye penger og ikke minst sparer man miljøet litt også da det blir gjennbruk :) Litt spesielt å snakke om å spare miljøet med noe som slipper ut eksos... Men men, alt hjelper vel :P
Postet av: Veronica S
Dato: 17.04.2015 Klokken: 12:14 - http://missmusicalqueen.blogg.no


Greit å kunne spare litt penger på å kjøpe brukt.

Dumt du ikke fikk tatt prøven, men tipper på at den dagen du tar den så kan du alt;) Lykke til.

Skriv en ny kommentar