The perfect dress

Heisann!

Jeg er vel ikke den eneste som elsker kjoler? Jeg kunne gått med kjole hver eneste dag om det hadde vært mulighet for det. Kjole er livet. Desverre er ikke været her i Norge sånn at det passer å ha på kjole ute hver eneste dag, derfor er det ekstra fint å bli bedt i bursdag eller om man skal ut på noe spesielt. For bare noen år sidne hatet jeg å gå i kjoler, og ble sur hver gang mamma trua meg til å ha det på meg, men det har virkelig forandret seg. 

Denne kjolen hadde jeg på julaften og den er fra H&M. Om dere er ute etter å kjøpe en litt billig kjole så anbefaller jeg virkelig å dra på H&M, det har utrolig mange fine og billige kjoler nå.

Denne kjøpte jeg for litt over et år siden på tilbud på Urban. Har ikke fått brukt den så mye enda, men håper jeg får mulighet til det senere!

Dette er absolutt favorittkjolen min akkurat nå, den er utrolig fin og jeg kjøpte den på Bikbok for litt over en månede siden. Sorry for dårlig bilde forresten.

Veldig enkel kjole fra Bikbok som jeg tenker jeg kommer til å bruke mye i sommer til stranden ogsånt.

Denne er også fra H&M, og utrolig fin og deilig å ha på. Jeg elsker mønsteret og de små detaljene.

Elsker den søte gulfargen, kommer nok til å bruke den mye til sommeren. Denne er også fra H&M, de fleste kjolene mine er derfra.

Denne er også fra H&M, jeg brukte den mye i fjor sommer, og kommer garantert til å beuke den mye til sommeren også.

Fra H&M.

Enkel kjole fra H&M, deilig å ta på seg etter en lang dag på stranden.

Sorry for dårlig bilde. Denne var nok den jeg brukte mest i fjor sommer, siden den passer både til bursdag og pynting og til hverdags. Den er fra H&M.

Her kan du se BH'en min, whops. Jajja. Denne er fra Urban og jeg kjøpte den på tilbud i vinter, så har enda ikke rukket å få brukt den. 

Veldig blurrete bilde, men dere kan hvertfall se hvordan kjolen er. Den er fra H&M, og suuuper fin. 

Jeg har mange flere kjoler en dette, men ejg orket rett og slett ikke å prøve de, så det får komme senere. Nå gleder jeg meg så utrolig til sommeren, at jeg nesten sprekker.

-Sanne

Én kommentar

Postet av: Egeo
Dato: 15.04.2015 Klokken: 04:57 - http://www.egeo.blogg.no


Å her var det utrolig mange fine kjoler

Skriv en ny kommentar