Hvordan bli en bra blogger

Heihei!

Jeg har lenge tenkt på å skrive dette innlegget her, men har ikke vært helt sikker på hvordan jeg skal starte elelr gå frem, så jeg begynner rett og slett rett på sak.

Blogg Norge i dag er rett og slett litt trist. For å ha en bra blogg er det mange krav du må ha godkjent, hvis ikke er det ikke vits i å prøve en gang. Du skal være pen, helst ha blondt hår og ha den perfekte kroppen, med flat mage, gap mellom låra og ikke noe ekstra fett noe som helst sted. Du skal bo i et stort hus, og ha et stort og lyst rom, med et stort klesskap overfylt av alt man kan tenke seg av merkeklær. Alle bildene du legger ut skal være lyse og tatt med speilrefleks kamera.

Dette er bare noen få av kravende man må ha godkjent for å være en bra blogger. Man kan like vel ha det vondt på innsiden, så lenge det virker som at du har et perfekt liv igjennom bloggen. 

Selvfølgelig er ikke dette her noe som gjelder alle, men om du tar en titt på bloggene på topplista så er det dette som gjenspeiler seg. Det er trist at det har blitt sånn. Kan ikke folk bare være seg selv, uten å måtte tenke på at man skal være et forbilde for alle de som leser bloggen. Det er samtidig veldig mange bloggere som gjør fine ting, å jeg vil ikke dra alle under samme kam. Men hva kan vi gjøre for å få slutt på dette her? Ikke vet jeg. 

Dette innlegget ble veldig rotete, men plutselig så dukket mamma opp og jeg ble distrahert, og fant ikke på en bra avsluttning.

-Sanne

4 kommentarer

Postet av: viktoria
Dato: 10.04.2015 Klokken: 16:19 - http://viktooriaa.blogg.no


veldig bra skrevet!
Postet av: joy
Dato: 10.04.2015 Klokken: 16:23 - http://foreignerat50.blogg.no


Noen har faktisk mange lesere som ikke har de kvalifikasjonene som du nevnte.

Men jeg har få lesere jeg også, så jeg vet ikke jeg heller.
Postet av: Sanne
Dato: 10.04.2015 Klokken: 16:26 - http://sanneht.blogg.no/


joy: Er fult klar over att dette ikke gjelder alle, men det er noe som går igjen blandt mange av toppblogerene i Norge.
Postet av: Silje Eriksen
Dato: 10.04.2015 Klokken: 23:12 - http://smad.blogg.no


Bra skrevet og jeg er delvis enig. En del bloggere "pynter" på sannheten for å ha noe å skjule seg bak, men det er jo også på mange måter forståelig at man ikke vil eksponere alt for offentligheten! :)

Skriv en ny kommentar