Color Fantasy

Heihei!

For øyeblikket sitter jeg i senga med Maia, tenker at jeg skal begynne å øve litt til naturfagsprøva, også begynne å lese litt mer til moped lappen. Har vært ute å kjørt i noen timer idag også, og det er fortsatt like morro. Gleder meg til jeg kan ta lappen til neste uke, så jeg kan kjøre alene også. 

Men, over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Fra fredag til søndag var jeg på Color Fantasy tur med en hel hau av folk, alt fra venner, til familie og familie venner. Det var en utrolig koselig tur, som jeg håper vi får dratt på en gang senere også. Dette var min første gang på Color Fantasy, men jeg har vært på Color Magic tre ganger før, så jeg viste hva det var, og helt erlig så kunne jeg ikke se forskjell på de. Jeg har prøvd å ta så mye bilder som mulig, men når man har det morro, er det ganske enkelt at kamera baggen henger over skulderen. En del av bildene vi tok er tullebilder og ikke fine bilder i det hele tatt også, så de har jeg ikke tenkt til å dele med dere.

Dette var noen av de mest vellyka bildene jeg fikk, har en del til fra showet, men tviler på at det er veldig intresant og se på.

-Sanne

2 kommentarer

Postet av: Sandra Marie
Dato: 10.04.2015 Klokken: 16:33 - http://sanmb.blogg.no/


så gøy på den båten :D
Postet av: Susanne Moen Øy
Dato: 10.04.2015 Klokken: 20:04 - http://susannem.blogg.no


Såå koselig :-)

Ønsker deg ei fantastisk helg! :-)

Skriv en ny kommentar