Disney movies

Heisann!

Idag startet vi med nytt prosjekt i musikken på skolen, hvor vi skal presentere det vi vill innenfor musikk, med sang. Min gruppe har valgt Disney sanger, så vi satt og hørte på gamle disney sanger i to timer. Det bringer fram gamle minner fra barndommen, da jeg kunne sitte i timesvis å se på disney videoer. Barn den dag idag vet sikkert hva det er en gang, videokasseter, og jeg syntes virkelig synd på de, for videokassetter er fantastisk. Noe det beste jeg viste da jeg var liten var å ta ut alle fra skapet, stable de i et tårn, rase de sammen og putte det tilbake.

Jeg har laget et lite collage til dere, løvenes konge blir jo aldri gammel, så den filmen senest istad, og jeg er ganske sikker på at jeg aldri kommer til å gå lei. Peter Pan har jeg et ganske personlig forhold til, ikke bare var det en av favoritt filmene mine da jeg var mindre, men det ble satt opp som teater på det teateret jeg går på i fjor.

Det er en del blanding her, men jeg håper det kan hjelpe dere å dra frem gamle minner :)

-Sanne

2 kommentarer

Postet av: Egeo
Dato: 26.03.2015 Klokken: 23:50 - http://www.egeo.blogg.no


Å her var det mange minner for min del ! Peter pan husker jeg godt
Postet av: Stina- filmblogger
Dato: 26.03.2015 Klokken: 23:59 - http://filmbuff.blogg.no


Er veldig glad i Disney filmer :) Favorittene er The Lion King (fantastisk musikk), Pinocchio, Dumbo og Snow White and the Seven Dwarfs :)

Skriv en ny kommentar