Everyday makeup

Heihei!

Været i Fredrikstad idag er strølende, selv om det fortsatt er gansk kaldt. Merker at våren virkelig er på vei nå. Jeg har i over en uke snakka om at jeg skal vise dere litt av hverdagssminken min, og nå har jeg endelig fått rota meg til å ta noen bilder. Jeg er ikke den personen som har så veldig mye sminke, og har heller aldri intresert meg så veldig mye for det heller. Jeg er stor fan av naturlig. 

Denne sminken her er den jeg kanskje bruker hver dag. Jeg er ikke spesielt plaget med uren hud, derfor er det ikke alltid jeg orker å ta på meg pudder eller foundation før skolen. Om jeg skal noe spesielt derimot kan det være at jeg ordener meg litt mer.

Foundation'en og pudderet er fra Inglot, jeg kjøpte det i Polen, for en brøkdel av prisen her hjemme i Norge, så anbefaller virkelig å kjøpe det når dere er ute å reiser, da kan dere spare masse penger. Jeg er veldig fornøy frem til nå, selv om jeg ikke har fått brukt det så mange ganger enda.

Disse tre maskaraene pleier jeg ofte å bytte litt på, kommer helt ann på hvem som ligger lettest tilgjengelig. Navnene på de er Maxfactor - Clump defy, Lumene - True Natural Volume Mascara og Loreal - Miss manga, er veldig fornøyd med alle tre.

Øyenbrynspennen er fra H&M, og funker fint for mitt bruk, jeg trenger absolutt ikke noe mer fancy en den, i tillegg er den billig. Eyelineren bruker jeg ekstremt skjeldent, rett og slett siden jeg syntes det er veldig vansklig å påføre, vet ikke om det har noe med meg eller den å gjøre. Den kjøpte jeg i en alt mulig butikk i Tyskland da jeg var der sist, og den kosta kunn en euro.

Dette er disse to kostene jeg bruker til foundationen og pudderet, begge er fra realtechniques, og jeg er super fornøyd, de er virkelig verdt pengene. Når jeg først hadde tatt meg råd til å kjøpe det fra Inglot tenkte jeg at jeg like gjerne kunne gå til innkjøp av noen ordentlige koster også, og da endte jeg opp med disse, etter anbefaling fra noen andre. Jeg angrer ikke et sekund.Har dere noen erfaringer eller tips til hva slas sminke man burde kjøpe?

-Sanne

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar