Gdansk

Heihei!

Igår fikk jeg den gledelige nyheten om at jeg, mamma, Julie, Charlotte og Wenche reiser til Gdansk i Polen den 15.februar til 18.februar. Jeg er utrolig glad i å reise, og er glad for alle stedene jeg har fått sett, men det er forsatt mange steder jeg har lyst til å reise til. Polen har jeg ennå ikke fått dratt til, så jeg ser virkelig frem til. Ikke bare er det ett nytt land, men blir deilig å komme seg vekk fra kalde Norge litt også. Jeg tror ikke det er spesielt mye varmere der, men blir hvertfall noe nytt. 

Vi har ikke bestilt hotell ennå, bare fly, og vi vet ennå ikke hvilken ting vi skal besøke. Jeg tenker at jeg skal søke litt rundt om på nettet for å se om jeg kan finne steder det er fint og shoppe, eller andre ting. Hadde også satt utrolig stor pris på om noen av dere vet om steder jeg bør dra.-Sanne

2 kommentarer

Postet av: Besøk Polen
Dato: 14.01.2015 Klokken: 09:19 - http://besokpolen.blogg.no


Hei! Gdansk er en fin by med masse å se på, vi skrev et par innlegg om Gdansk, så du kan sjekke bloggen vår om du har lyst :)

I Gdansk finnes det tre store handelssentere: Madison, Manhattan og Galeria Baltycka (det største). I Polen finnes det flere forskjellige butikker med klær, skon, kosmetikk osv. enn i Norge, du skal sikkert ha mye tin å se på.

Angående severdigheter kan dere besøke Solidaritetssenter, det er også masse museer. Vi anbefaler å ta en tur til Sopot, der har de deilige strender og en trepier som er over 500 meter.

Om dere vil bo i sentrum av Gdansk, kan dere sjekke Hilton, Radisson Blu eller Hotel Gdansk.

Ha en fin tur!
Postet av: Sanne
Dato: 17.01.2015 Klokken: 20:28 - http://sanneht.blogg.no/


Besøk Polen: Tusen takk for gode tips :)

Skriv en ny kommentar