Goals

Hei!

Er vel ikke flere en meg som sliter med å komme seg ut for å trene? Finner liksom aldri helt motivasjonen til å ta på meg treningsklærne for å løpe en liten tur. Jeg kan gjerne sitte i timesvis hjemme på rommet og se på inspirasjons bilder og å planlegge, men jeg får aldri gjort det.

Nå skal det bli en forandring i det. Iløpet av helga forhåpentlig vis skal jeg få meldt meg inn på treningssenter også skal jeg prøve å få trent tre ganger i uka. Man må jo bare starte et sted sant?

Jeg har satt sammen et lite collage til dere av bilder hvertfall jeg har fått inspirasjon av, og som jeg håper kan gi andre der ute som sliter med det samme litt inspirasjon også. Jeg har jo slutta helt å spise godteri og drikke brus, har klart meg siden mandag nå, men vi får se hvor lenge jeg klarer det. Er jo så sykt mye som er fristende, og cola er noe av det beste jeg vet her i verden. Jaja, ønsk meg lykke til sier jeg bare.

-Sanne

Én kommentar

Postet av: Sofie M
Dato: 08.01.2015 Klokken: 19:04 - http://sofiemortensen.com


Legg treningstøyet frem kvelden før, slik at alt er klart når du står opp. Når man først har på seg klærne og utstyret er det meste gjort. Man sitter ikke hjemme i sofaen og spiser sjokolade i treningsklær liksom, hehe ;) funker for meg!

Skriv en ny kommentar