Innkjøp 8.1.15

Hei!

Idag har jeg vært en tur i byn med mamma, vi lette først og fremst etter sko jeg kan ha på ballet som er om akkurat om en uke, og etter å ha tittet en stund fant vi endelig noe. Endelig liksom, vi har hatt kjolen siden høstferien, men sko har vi ikke funnet før nå. Jaja, nå er endelig alt i boks, og det er bare å vente til dagen kommer, og for å si det sånn, jeg gleder meg som en liten unge. I forskjell til veldig mange andre skoler så har vi kun ball i 10.klasse, og ikke i 8. og 9.

Siden det fortsatt er veldig mye tilbud i byen så var ikke sko det eneste jeg fikk kjøpt meg heller. Jeg fikk et gavekort på 400kr til jul, og det er nå tomt. Kjøpte faktisk ikke bare  ting jeg ikke trenger. Eller, altså, jeg trenger ikke mere klær, men dette var hvertfall mer fornuftig en mye annet. Siden jeg ikke egentlig trenger noe spesielt akkurat nå, kan jeg jo like gjerne bruke det på noe jeg ønsker meg og syntes er fint.


Sko fra Økonomisko 399kr


Genser fra Bikbok på salg til 99kr


Genser fra Bikbok 199kr


Pysjtopp fra Bikbok 49kr på salg


Pysjshorts fra Bikbok 49kr på salg

Hva syntes dere?

-Sanne

3 kommentarer

Postet av: Ilmur Thorkelsdottir
Dato: 08.01.2015 Klokken: 17:53 - http://ilmurth.blogg.no/


Søte sko!! :)
Postet av: Kristine
Dato: 08.01.2015 Klokken: 19:09 - http://www.kristinetm.blogg.no


fine innkjøp :) skjønner godt at du gleder deg til ballet. på min skole hadde vi hvert år, men gledet meg like mye hver gang. kos deg :)
Postet av: Lilli
Dato: 08.01.2015 Klokken: 20:04 - http://lillisverden.com


Fine innkjøp :)

Skriv en ny kommentar