Babylips vs Eos

-IKKE SPONSET-

Hei! 

Nå tenker jeg å dele noen av mine erfariinger med dette her. Spesielt om vinteren blir leppene mine utrolig fort tørre, derfor er jeg veldig opptatt av å alltid ha noe jeg kan ta på de i nærheten. Gjerne noe som ikke bare funker bra, men som lukter og smaker godt også.

Siden i det kom til Norge har jeg vært storbruker av Babylips, og jeg har hatt så og si alle de forskjellige man har kunnet kjøpe her. I starten funket det bra, leppene har holdt seg så og si helt perfekte siden. Det var vel da jeg bytta over til Dr.rescue det begynte å gå nedover. Leppene mine tørker mye fortere inn, og den er 'bløt' veldig kort, så jeg må ta på ofte. Jeg får også sår i munnvikene av den, oe som ikke er deilig i det hele tatt!

Helt siden 5-6. klasse har jeg vært avhengig av eos, den ser fancy ut, smaker og lukter godt, og den er myk å påføre. Men i foskjell til Babylips så er den litt dyrere, man må vel ut med nesten dobbelt så mye for en. Men jeg har bestemt meg for å starte med Eos igjen, rett og slett for å se om det hjelper mere. 

Har du noen erfaringer, eller anbefaller du noen leppepomader?

-Sanne

Én kommentar

Postet av: Emma Olsen
Dato: 30.12.2014 Klokken: 13:48 - http://emmamizolsen.blogg.no


Den beste jeg har, får jeg sendt fra Australia, så hjelper ikke så mye. Men carmex er min "norske" fav:) Godt nyttår :)

Skriv en ny kommentar